Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noemi112

Mam dziwny problem z sama sobą...

Polecane posty

Gość Noemi112

Mój problem polega na tym że boję sie seksu.nie tyle boję, co wydaje mi sie czymś nienormalnym, obrzydliwym, i grzechem.to samo jeśli chodzi o miłość chłopak dziewczyna, urodzenie dziecka itd.. Nie wiem skąd to sie wzięło. Mam 17 lat jestem dziewica, ale nie jakąś cnotka.całowałam sie , miałam bliższe kontakty seksualne. Ale od około 1.5 roku nic, z własnej inicjatywy w ogóle. Mając 13 lat miałam dziwne przeżycia o których wolałabym nie rozmawiać, pod kątem seksualnym.zostałam mocno skrzywdzona.czy to może być tego wina? Co gorsze, zabraniam, a raczej irytuja mnie kontakty seksualne moich przyjaciółek, a najbardziej jednej mi najbliższej.sama nie wiem co o tym myśleć.jak pada temat seksu między nami to wpadam w histerię i płacz.sama racjonalnie nie potrafię tego wytłumaczyć...

Gość do autorkiiii
zrobisz mi gałeczke na perłowo

Gość Noemi112
To nie jest śmieszne...

Gość neberetka
To z pewnością wina tych wydarzeń z przeszłości. Sama sobie z nimi nie poradzisz. Powinnaś wybrać się do psychologa bo w innym przypadku możesz nigdy nie przekonać się do seksu,a tym samym nie stworzysz relacji partnerskiej.

Gość Noemi112
Z drugiej strony podoba mi sie bycie matka,jestem ciekawa seksu..