Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkyoth

z eks na seks?

Polecane posty

Gość jkyoth

jakiś czas temu spotykałam się dość krótko z pewnym mężczyzną... postanowiłam to jednak skończyć - bez żalu z mojej i jego strony. nie widzieliśmy się od tego czasu, tj. jakichś 2 miesięcy. on nie mieszka w moim mieście. tydzień temu zaczęło się jednak między nami dziać coś dziwnego, a mianowicie wysyłamy sobie bardzo pieprzne i ostre smsy. Zaproponował mi, że przyjedzie do mnie w wiadomym celu... i tutaj pytanie, czy się zgodzić? Miała któraś z was takie doświadczenia?

zależy, co ci mówi twoja intuicja. to ty znasz wszystkie fakty. i tylko ty naprawdę wiesz, jak sie będziesz czuła po seksie z nim. spróbuj sobie wyobrazić czas po zbliżeniu. wiesz jak cie traktował i jaki jest. jak będziesz się czuła? a co czujesz teraz? zielone czy czerwone?

Gość jkyoth
wiecie, czego się naprawdę boję? To strasznie głupie, ale boję się, że siebie i jego nakręcę, a jak już przyjedzie do mojego miasta z jasnym i konkretnym planem na następną noc, mi przejdzie cała ochota, zacznę się bać, wycofywać itd :). To by dopiero było głupie. Dlatego też nie wiem, czy się zdecydować, czy nie... nie potrafię sobie wyobrazić, jak się będę czuła, gdy będę go miała naprzeciwko siebie. Nikt nie ma takich doświadczeń?

Gość chcesz seksu bez zobowiazan
? pasuje Ci, ze to tylko wzajemne wyladowanie napiecia i nic wiecej?

przecież masz prawo się wycofać. nie mówimy o handlu ziemniakami, tylko o bardzo subtelnej i intymnej sprawie. Wiem, że nakręcenie a potem wycofanie jest niezręczne ale masz do tego prawo. Kropka.

Gość jkyoth
eh, ale nie chcę sobie robić schizy. myślę o tym, bo poszliśmy do łóżka tylko dwa razy, a potem się rozstaliśmy... i już te 2 razy były mega dobre. czuję, że może nam być niesamowicie pod tym względem... jego smsy totalnie mnie rozwalają, nie potrafię o niczym innym myśleć po ich otrzymaniu, łapię małą obsesję na punkcie seksu z nim i sama też zaczynam go nakręcać, proponuję spotkanie itd. a potem sobie wyobrażam, że otwieram drzwi, a on tam stoi... i NIE MAM POJĘCIA, CO BĘDĘ CZUŁA W TYM MOMENCIE! czyżby naprawdę żadna z was nie spała z eks po dłuższym okresie niewidzenia się?

Gość asdlkj
ja tak miała po roku od rozstania i było świetnie jaki nigdy dotąd. bez zobowiązań z dobrze Ci znanym facetem... sama rozkosz:):):P POLECAM:)

Gość jkyoth
napisał mi właśnie, że jeśli byśmy się spotkali, musiałabym następnego dnia wziąć wolne w pracy, bo nie byłabym w stanie do niej dojść. Chyba się zdecyduję :).

Gość Sensai26s.
Ja też to przeszłam, również polecam, jesli oboje jesteście wolni i jesteś pewna, że nie zaczniesz znowu o nim myśleć "uczuciowo" to sam sex oooo taaak! Zwykle jest lepszy, bardziej szalony. Zresztą spałas już z nim, to nie jest kolejny gość ale znajome ciałko. Co ci zależy? :) Pozdrawiam (eh gdzie te czasy, ja juz ponad rok z moim ziutkiem jestem i czasem myślę o szalonych młodzieńczych latach hehehe)

Gość Kochankaaa ksiedza smutna 88