Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halina aptekarka

Chcialabym sprobowac z innym mezczyzna

Polecane posty

Gość Halina aptekarka

Jestem mezatka , mam ponad 50 lat , ale jestem jeszcze bardzo ognista i atrakcyjna sexualnie. Mam meza duzo starszego i on juz nie jest w stanie mnie zaspokoic. Gdy przychodza mezczyzni do mojej apteki to od razu mokro robi mi sie w majtkach. Zaraz marze o tym , zeby mnie wyruchal. Ta moja apteka jest prawie na wsi i dookola pelno lasow. Dokladnie w Puchaczowie woj . lubelskie. Gdy ktos ma zamiar w przyszlosci byc moim klientem apteki i jednoczesnie chcialby mnie przeleciec to bede w siodmym niebie. Czekam na propozycje.......

Gość sędziwy ogier
Jestem gotowy, przyjdę do apteki, tylko powiedz gdzie dokładnie. Ustalimy jakiś znak rozpoznawczy. Ja u ciebie w aptece kupię dwa opakowania klavidu, a ty mi przez pomyłkę wydasz dwa opakowania viagry

Gość Halina aptekarka
Puchaczow to miejscowosc niedaleko Bogdanki i Lecznej. Apteka czynna od 8.00 do 18.00. W tych godzinach oczekuje na sexownych klientow mojej apteki.

Gość mily pawel
moze cos wiecej powiesz jak sie skontaktowac z toba? ja bede w deleacji w lublinie moze spotkamy sie ?

Gość Halina aptekarka
Ty gnoju nic nie rozumiesz co to znaczy jak babie sie chce jebac. Czekam ciagle na propozycje prawdziwych facetow z duzymi chujami.

Gość Czarny Byk
A tacy z krótkimi ? , odpadają ? :(