Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justynaaaa75

Ideały wyglądu

Polecane posty

Kto wg was jest ideałem wyglądu..nie chodzi mi tu o ludzi którzy są beznadziejni z charakteru. chodzi jedynie o wygląd....mężczyźni i faceci z show biznesu i nie tylko ...piszcie

Gość puppppppppp
Borys Szyc jest dla mnie ideałem pod kazdym wzgledem, a z kobiet Natasza Urbańska i Ania Mucha, z zagranicznych gwiazd nie ma dla mnie zadnego odpowiednika ideału bo to wszystko to wycackane bubki... :)

Gość twarda marianna
jusia..własnie ze jest ładna..miła..ma ładną skórę..ładne łono biodra..tylko ten biust..trochę za wielki..za obwisły..tak ma ciało ładne..i włosy

Gość twarda marianna
Urbanska jest juz stara..widac było u majewskiego..ma małe oczy..taka nijaka.zwykła..nic specjalnego.

Gość xoxoxoxo
Christian Bale

Justynaaaa75 -> widzisz bo ja preferuje kobiety a nie wieszaki. mi się podobają takie które mają masywniejsze nogi i dużą pupę

Gość twarda marianna
Kasia Glinka:), Flinta, Kozidrak, Sykut Paulina:)

Joanna Krupa ma płaska głowę i wydyma wargi jak nienormalna. A do tego pusta i mało soba reprezentuje, jedyne co ma do pokazania to cycki w pismach dla panów. nie znosze jej.

Justynaaaa75 -> to zamiast jeść ćwicz mięśnie się rozrosną i przytyjesz a przy okazji wymodelujesz sylwetkę :)

Gość twarda marianna
krupa ma zwykła urodę..takiej pastereczki...a że pokazuje pupe i piersi..to ma kase i pseudokariere..ale ona marnie skonczy. Ja tam talentu nie widzę..chyba, że do "wypinania" modelka z niej żadna

Energiczna Trzydziestolatka -> tu chodzi o figurę a nie że idealnie taka musi być szersze biodra i węższą talie zaakceptuje. byle by było wcięcie w tali i na czym oko zawiesić ;)