Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulec.....32

wróżka napisała mi, że on ma kogoś, jestem załamana...

Polecane posty

Gość kasiulec.....32

mieszkamy razem, to prawda nie układa się nam dobrze ostatnio, były mawet myśli by się rozstać, ale nie przebywał on nigdy w miejscu o którym ja bym nie wiedziała, z pracy wraca punktualnie. wczoraj mialo mnie nie byc w domu do godz. 20, ale wrocilam wcześniej, zdziwil się, ale byl sam jadł obiad... a jednocześnie mam przed oczyma ten sms, ze on zaczął się z kimś spotykać kiedys wrozka napisala mi proawde i się spełniło, ale wiele rzeczy tez nie spełnilo się teraz bardzo się boję

Gość Jaga ładna ale wredna
:O🖐️ jebniij się w swój łeb !

Gość kasiulec.....32
paraliżuje mnie strach......

przez jakąś wróżkę pipę chcesz zniszczyć swój związek? weź się w garść.. :/

Gość nie jest pewna w 100 proc.
Dziewczyno, przestań wierzyc w pierdoły, które wypiosują wrózki. Po prostu pletą bzdury za pieniądze. Znalazły sobie sposób na zarabianie na naiwnych. Sorry, ale taka jest prawda

Gość kasiulec.....32
myslicie że one nie wrożą, tylko ot tak sobie wypisują ale jak napisaly mi o pracy, albo ze kogos poznam to sie sprawdzilo

Gość powiem tak że
nie wierzyłam w te wrózby tu na kafe ale zadałam kilka pytań i mnie zamurowała odpowiedz bo to prawda więc może nie każdemu się sprawdza ale mi na pewno tak. Co do problemu autorki to ja bym zaczeła baczniej ukratkiem obserwować faceta, ale nie niszczyć związku tylko dlatego że wrózka tak napisała udowodnić samej sobie czy to prawda czy nie na własnych oczach i lepiej nie rub facetowi scen zazdrości i podejżeń by wiedział o tym bo jak zaczniesz mu to wmawiać to w końcu choć naj świętszy to to zrobi

Gość Kochankaaa ksiedza smutna 88