Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorąca kicia przed 30

Czy są tu Panie, które zdradziły męża i zaszły w ciążę, a mąź jest pewien, ze to

Polecane posty

jego dziecko???? Czy maci stresa jakiegoś?

od razu trzeba tak ostro?:) moze miały chwilkę zapomnienia:) jesli takie kobietki są to proszę o wypowiedzi..

Gość mąż_pn
Myślę, że często zdarza się tak, że kobieta mówi facetowi, że dziecko jest jego, ale to wszystko zależy od faceta i czy kocha swoją żonę. Szkoda, że częściej na forum odzywają się nasze narodowe kompleksy ;( Oceniajmy może tą samą miarą mężczyzn i kobiety, mnie zastanawia, owszem chwila zapomnienia, ale nie pomyślałaś o zabezpieczeniu, rozumiem, że z mężem też "grasz w lotto"

Gość niedowiarek-%
właśnie mam taki problem bo żona mi wciska że moje, a dziecko ma ciemny kolor i rysy twarzy murzyna.Ani ja ani Ona nie mamy takich przodków w rodzinie.Jak to możliwe ?

czasami zdarza się coś takiego jak pęknieta gumka. antykoncepcja też czasami zawodzi....ja tam jestem grzeczna zona...ale takie kobiety są...kochanek wraca do swojego zycia, a kobieta zostaję z ciażą, tylko, ze dziecko nie ejst meża...

Gość mąż_pn
jestem wielkim przeciwnikiem "naturalnych metod" zabezpieczania, moja żona stosuje pigułki jak sama to określa, bo chce mieć spokój, rozumiem, że dodatkowo gumka na skok w bok, ale zdaje sobie sprawę, że żyjemy w Polsce - gdzie seks poza małżeński nie jest grzechem, ale antykoncepcja już tak. Jak maż kocha to i pokocha dziecko, a moim zdaniem, partner to nie ksiądz i nie musi dać rozgrzeszenia a dla takiej kobiety wystarczającą pokutą będzie utrzymanie tego w tajemnicy!

taka osoba co zdradziła niech wypierdala żadnych sentymentów niech idzie tam gdzie jej było lepiej bo u mnie powrotu nie ma

Gość mąż_pn
drapieżny masz nick jak na spokojną żonę ;) pozdrawiam

spokojna to moze i jestem ale nie w łóżku:) z tym, ze ze swoim mezem:)

Gość mąż_pn
dlaczego poruszyłaś taki wątek, czyżby ktoś z twojego otoczenia miał podobny problem?

czytasz mi w myslach..... dokładnie taki problem ma moja znajoma.. jeden sex bez wiekszego znaczenia i skończyło sie jak się skończyło.. a nik jak nik:)

Gość mąż_pn
co zamierza? chyba nie jest w sytuacji jak w telenowelach, że mąż bezpłodny? no i przelotny partner jest tej samej karnacji co mąż.

Gość mąż_pn
sorki, nie doczytałem tematu, skoro mąż jest pewien, że to jego dziecko, to nie widzę problemu, aby kobieta pozostawiła w tajemnicy swój czyn, może zostać potępiona przez męża i z dzieckiem zostać sama, chyba, że właśnie tego chce i wie, że sobie poradzi, a co ją skusiło do tak mało istotnego skoku w bok jeśli można zapytać.

Gość niech ta kobieta..
usunie to dziecko i po sprawie :D a co do tego, ze maz nie wie - na pewno sie dowie - jak nie teraz to pozniej, klamstwo ma krotkie nogi :D

mąż nie ejst bezpłodny. Mają już jedno dziecko. Co zamierza??? chyba powiedziec mezowi, ze będa rodzicami. A od kochanka trzymać się z daleka. Gdy wszystko wyjdzie na jaw, to raczej maż od razu wystąpiłby o rozwód. Jedna noc a tak dużo zmienia w czyimś życiu. Wystarczy aby pękła gumka. Sex z kochankiem był bez zobowiaz, przyjemnosc bez uczuc...więc roz chyba jest tylko jedno... Zyczie to nie telenowela:) tu nie ejst tak lekko:)

Gość ffedora
Mam taki przypadek wsrod znajomych.Kolega w zeszlym roku dowiedzial sie ze 11 letnia corka nie jest jego dzieckiem.A dowiedzial sie na suto zakrapianej imprezie kiedy to przyjaciolka jego zony poradzila mu zeby zrobil test na ojcostwo.No i zrobil....

usunać nie usunie, wcale się jej nie dziwię. A co ją skusiło...hmm słodkie słówka i nawijanie makaronu na uszy jak to się mówi...chwila podniecenia i już jest okazja:) mąż z lekka się zapuscił to jak się trafia takie ciacho co ma ochotę i jest chwila słabosci...

ffedora- i jak sie skończyło?? po 11 latach przecież się dziecko kocha jak swoje?? kurcze sytuacja nie do zrozumienia całkiem.. chyba niezły szok przezył

Gość mąż_pn
hm.. po 11 latach nie chciałbym słyszeć, że to nie moje dziecko! Ludzie kochają adoptowane, a nie mogą pokochać "nieswojego", które okazało się nie jego dopiero po kilku ładnych latach rozumiem szok przez pewien czas, ale życie idzie dalej, zna jednego tylko tatusia, a co do żony, solidna i szczera rozmowa!

a jak będzie się czuło dziecko kiedy się dowie, ze tatuś to nie ten....nie ma dobrego wyjscia z takiej sytuacji... tak własnie ejst z przygodnym sexem będąc w zwiazku. Facet nic nie traci. U kobiety moze się zmienic wiele..

Gość ffedora
Dziecko sie nie dowiedzialo a oni sie rozeszli.Kolega utrzymuje dalej kontakt z "corka"przeciez 11 lat zyl w przekonaniu ze jest jego.Placi nawet alimenty na dziecko.Co sie dzieje z byla zona kolegi nie wiem nie pytam bo drazliwy temat.On juz uklasda sobie zycie na nowo spotyka sie z kims i ogolnie mozna powiedziec ze jest ok.

u mnie musiała by z tym bachorem wypierdalać z domu szmaty i cudzego bachorstwa w domu trzymać nie będe

Gość gdzieś czytałem że,

Gość czorny1
hy hy nie no jak tak czytam co niektorych to naprawde rece i cycki opadaja dzikus jedynie dobrze pisze a co do męza to bez komentarza a swoja droga wszyscy ktrozy zdradzają czy to faceci czy kobiety nie mowiąc o tym sa tchorzami i egoistami okłamywanie drugiej osoby jest chyba gorsze od samej zdrady no ale zrobienie sobie dzieciaka z obcym facetem i wmawianie męzowi ze to jego dziecko to juz jest po prostu mistrzostwo świata taka kobieta musi byc naprawde wyzbyta z jakiegokolwiek sumienia zwykła zimna perfidna wyrafinowana SUKA

Gość poeta wierszokleta
kukułka:)

Gość znam przypadek, gdzie
ojciec wychowywal 4 dzieci.. po 12 latach malzenstwa przylapal zone na zdradzie. Po prostu wrocil wczesniej z pracy... Oczywiscie chcial od razu rozwodu. I przy okazji postanowil zrobic badania na ojcostwo. Okazalo sie, ze z calej czworki, tylko dwoje dzieci jest jego... :O

Gość czorny1
ja pierdole

Gość do Smierci
na tej zasadzie KAZDE cudzołostwo powinno byc karane smiercia. Na szczescie to nie Arabia. A dziecko niewinne, wiadomo,ze po latach sie je kocha, skoro sie je wychowało

Dla ludzi zdradzających powinna być kara śmierci przez obrzucanie kamieniami na rynku miasta

Gość mąż_pn
gorąca kicia przed 30 - chyba nie za dobre miejsce wybrałaś do poradzenia się - ach same kompleksy wychodzą. Dlaczego usprawiedliwiam , może a nie powinienem bluźnić jak inni, a co z facetami, którzy robią dzieci kochankom i milczą latami, nie płacą alimentów, nie obchodzą ich dzieci, które maja z kochanką, bo mają żonę 'swoje' dzieci. Ile mężczyzn, skoczyło w bok i oszukują swoje partnerki, oceniajmy jedną miarą mężczyzn i kobiety!!