Wielki buu 2 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Srelipe napisał: Ruska pewnie nawet ze mna w namiocie by sie przespala, bo pisala, ze chcialaby xD Fajnie by bylo, i oboje pachniemy jakimis perfumami, ahh xD A to nie była baba 50 lat? Lubisz takie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 3 godziny temu 36 minut temu, Klaudia Madowna napisał: No, w końcu down zrozumiał, że nie ma szans u elki. Ostatnio przechodziłem obok jak dobrze że nie mam dzieci i nikt mnie nie męczy w hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pojebana Klaudia 1 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Srelipe napisał: Ja spadam, robie sobie przerwe od kafe, chce zapomniec na chwile o tym miejscu, tak 3 tygodnie tu nie wchodzic, moze mi sie uda, pa xD Zajrze za 3 tygodnie w weekend xD Pozdro Oczywiście schizolu Edytowano 3 godziny temu przez Pojebana Klaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, ...ana Klaudia napisał: Oczywiście schizolu Zakonnica spi bo macocha ją zagnała lulu do spania Edytowano 3 godziny temu przez Wielki buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 0 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Liz mój kadłub tak napisał: Ostatnio przechodziłem obok jak dobrze że nie mam dzieci i nikt mnie nie męczy w hipermarket Spokojnie tobie to nie grozi, nawet bezdomna będzie wolała aborcje niż dzieciaka z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 3 godziny temu 49 minut temu, Srelipe napisał: To jezowa juz nie lata za promyczkiem? Widze, ze troche sie tu pozmienialo xD Latam przeciez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Latam przeciez 9tego pcta dzisiaj kupiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Liz mój kadłub tak napisał: 9tego pcta dzisiaj kupiłem Gratulacje. Ty wiesz co dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Latam przeciez Tak wyszedł retro mff Hhttps://postimg.cc/0MNQwv6N Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 2 godziny temu Oczywiście ogarnolem kabelki jeszcze i pendrive zazwyczaj nie będzie leżeć mysz tylko gdy będzie chciał się pobawić więc będzie schludnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pojebana Klaudia 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Liz mój kadłub tak napisał: Oczywiście ogarnolem kabelki jeszcze i pendrive zazwyczaj nie będzie leżeć mysz tylko gdy będzie chciał się pobawić więc będzie schludnie A gówwno sprzątłeś z podłogi ? Edytowano 2 godziny temu przez Pojebana Klaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pojebana Klaudia 1 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Gratulacje. Ty wiesz co dobre Anastazja podniecają cię te złomy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Liz mój kadłub tak napisał: Tak wyszedł retro mff Fajnie tylko jeszcze jeden, no góra trzy i ci moze wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ...ana Klaudia napisał: Anastazja podniecają cię te złomy Tak bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Gratulacje. Ty wiesz co dobre Xp aktywowalem tekefonicznie, to 1660Mhz x2 + 512mb x2 + 945gpu ~jeszcze nie wiem dokładnie jaki odpowiednik geforce ale coś pomiędzy gf2-4 + 500gb Net poprzez telefon albo można lanem od kompa obok bo nie ma wifi w sobie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Fajnie tylko jeszcze jeden, no góra trzy i ci moze wystarczy. Tak dokładnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 2 godziny temu I nie zamierzam kupować wifi bo xp i tak się nie uxywa już neta tak dla ciekawostki to działa z telefonu przez usb wifi i wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 31 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Klaudia Madowna napisał: Spokojnie tobie to nie grozi, nawet bezdomna będzie wolała aborcje niż dzieciaka z tobą. juz zostawcie te schorowane bezdomne w spokoju i zapladniajcie cesarzowe, krolowe, ksiezniczki i damy dworu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Tak bardzo Fajnie było zobaczyć tapetę xp i legalny system w 2025 jest klimacik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 2 godziny temu Ja jestem zakochany w nim a wyszedł najtaniej z monitorem ze wszystkich setup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 2 godziny temu Kiedyś się przy takim życie spedzalo tylko bardziej na biede monitor dopa komp ogromny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 2 godziny temu I gg jakieś laski jeszcze winamp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Liz mój kadłub tak napisał: Fajnie było zobaczyć tapetę xp i legalny system w 2025 jest klimacik Masz fotel gamingowy? Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pojebana Klaudia 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Masz fotel gamingowy? Oczywiście że nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pojebana Klaudia 1 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Liz mój kadłub tak napisał: Kiedyś się przy takim życie spedzalo tylko bardziej na biede monitor dopa komp ogromny Ty nie spędzałeś bo u was bieda w domu była i o kompie mogłeś pomarzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ...ana Klaudia napisał: Oczywiście że nie ma Skąd wiesz? Mieszkasz z nim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pojebana Klaudia 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Skąd wiesz? Mieszkasz z nim? Bo Jakby miał to już by ten upośledzony skurrwiel ze 100 razy o tym napisał Edytowano 2 godziny temu przez Pojebana Klaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pojebana Klaudia 1 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Liz mój kadłub tak napisał: I gg jakieś laski jeszcze winamp Laski xD Do ciebie na GG to tylko siosra pisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Masz fotel gamingowy? Mam lezanke do 130" Sofe do 85" (a raczej pół wyra na razie ) Fotel głęboki do 3 monitory No i krzesło zwykłe w biurze/retro Miałem kiedyś gamingowy taki fotel tylko skórzany ale się wysluzyl i wywalilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 2 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, ...ana Klaudia napisał: Laski xD Do ciebie na GG to tylko siosra pisała Gdzie tam wyrywalem najładniejsze np brunette lo na gg i się pisało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach