Liz mój kadłub tak 2 Napisano 4 godziny temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 4 godziny temu Predzej anastazja przyjedzie i ci oblodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 498 Napisano 3 godziny temu Jesteś zbyt tępy na iskrę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 498 Napisano 3 godziny temu Marzenia 40 letniego prawiczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 14 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Liz mój kadłub tak napisał: Tak Iskra prędzej skusi się na Lexa, a Jeżowa na Makarona Spagetti. Widzisz Leżak ty nadal figa z makiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 0 Napisano 3 godziny temu No, w końcu down zrozumiał, że nie ma szans u elki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 3 godziny temu To jezowa juz nie lata za promyczkiem? Widze, ze troche sie tu pozmienialo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 0 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Jesteś zbyt tępy na iskrę. On na każdą tu jest zbyt tępy. No może pomijając jeża czy dumbo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 3 godziny temu Predzej elcia zostawi swoje brajanki dla ciebie niz iskra wpadnie na kwadrat XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 3 godziny temu Lezak chyba taki tepy nie jest, przynajmniej nie pracuje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 31 Napisano 3 godziny temu Ona jest bardziej subtelno madka nie lubi się brudzic jak ty i w białych rękawiczkach hejtuje osoby znaczy nie hejtuje po prostu jest subtelno matko nie pietruszki natkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 3 godziny temu Ja mam zle skojarzenia z iskra, bo kumpluje sie ze szczerbatym i to mnie odrzuca ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Srelipe napisał: Ja mam zle skojarzenia z iskra, bo kumpluje sie ze szczerbatym i to mnie odrzuca ;/ Ty się z nim kumplowałeś latami, dopóki się nie pokłóciliście o jakąś ruską, tak tylko przypomnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 3 godziny temu bo ruska po mnie przyjechala i mielismy jechac do Polski a ja tydzien przed zmienilem zdanie i szczerbaty zaczal mnie hejtowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 31 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Klaudia Madowna napisał: On na każdą tu jest zbyt tępy. No może pomijając jeża czy dumbo. A ty jaki sprosny ojciec kolejny hm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 3 godziny temu A nie spotkalismy sie, bo niby wyladowala w szpitalu, a bylismy umowieni na kawe A ja potem sie nacpalem i reke zlamalem i tak bywa Dlatego mam chec stad zniknac, bo nie chce, zeby mnie znalazla ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Srelipe napisał: A nie spotkalismy sie, bo niby wyladowala w szpitalu, a bylismy umowieni na kawe A ja potem sie nacpalem i reke zlamalem i tak bywa Dlatego mam chec stad zniknac, bo nie chce, zeby mnie znalazla ;/ Ona ma cię głęboko w swojej sowieckiej piczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 3 godziny temu Syna ma to pewnie synus wazniejszy, wiadomo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Srelipe napisał: Syna ma to pewnie synus wazniejszy, wiadomo xD Ona nie ma żadnego syna, łykasz każdą bzdurę jak pelikan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 31 Napisano 3 godziny temu A ty co alfalfo przed kim kozaczysz dedi pewnie dumny i sooki z kafe już ściągają majty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 2 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, Klaudia Madowna napisał: On na każdą tu jest zbyt tępy. No może pomijając jeża czy dumbo. Dumbo mu wysłała bobra na dzień dobry ale chyba ma go dość a samotne matki jednak są dość wymagające i roszczeniowe więc i tutaj beż szans. Tylko sztuczna nie ma nóg i nie ucieknie od leża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pojebana Klaudia 1 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Srelipe napisał: bo ruska po mnie przyjechala i mielismy jechac do Polski a ja tydzien przed zmienilem zdanie i szczerbaty zaczal mnie hejtowac Bo Ją obrażałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 3 godziny temu Pewnie, ze ma, nawet mi wyslala zdjecia syna i ojca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 3 godziny temu Bo sie nacpalem ostro i bylem porobiony to obrazalem a najeebalem sie 6 piwami to ja skasowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pojebana Klaudia 1 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 19 minut temu, Klaudia Madowna napisał: Ty się z nim kumplowałeś latami, dopóki się nie pokłóciliście o jakąś ruską, tak tylko przypomnę. Ona nie jest ruska Edytowano 3 godziny temu przez Pojebana Klaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 3 godziny temu Ruska pewnie nawet ze mna w namiocie by sie przespala, bo pisala, ze chcialaby xD Fajnie by bylo, i oboje pachniemy jakimis perfumami, ahh xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 3 godziny temu Pol ruska i rosyjski zna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Wielki buu napisał: Dumbo mu wysłała bobra na dzień dobry ale chyba ma go dość a samotne matki jednak są dość wymagające i roszczeniowe więc i tutaj beż szans. Tylko sztuczna nie ma nóg i nie ucieknie od leża Wiadomo, największe desperatki wolą nawet widmo czy makarona niż autystycznego bota wałkującego 2 czy 3 tematy. A ciekawe czy chociaż bobra ogoliła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 3 godziny temu Ja spadam, robie sobie przerwe od kafe, chce zapomniec na chwile o tym miejscu, tak 3 tygodnie tu nie wchodzic, moze mi sie uda, pa xD Zajrze za 3 tygodnie w weekend xD Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Klaudia Madowna napisał: Wiadomo, największe desperatki wolą nawet widmo czy makarona niż autystycznego bota wałkującego 2 czy 3 tematy. A ciekawe czy chociaż bobra ogoliła. Nie sondzem ze ogolila Edytowano 3 godziny temu przez Wielki buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach