Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oanankshhaaa

Zdarada czy nie?odpowiedzi

Polecane posty

Gość oanankshhaaa

Myslicie ze rozmowa na czacie erotycznym z obca osoba z wlaczonymi kamerami( pokazujac swoje ciala)to zdrada?

Gość lkjeq;kfwl
a ty myslisz ze jestes madra czy nie?dla mnie to jestes chora na leb

Gość chinota
a gdyby twój facet tak zrobił, to byłaby to dla ciebie zdrada czy też no problem?

Gość hmhhmhmhmhmhm
wszystkich masz w domu?

Gość 24 ona
Moim zdaniem to zdrada,pokazywanie swego ciala przed obca osoba bedac w zwiazku z kims innym

Gość oanankshhaaa
He pytam tylko? Nie powiedzialam nigdzie ze ja tak robie albo ze mam w planie!

Gość oanankshhaaa
He widze weikszosc mysli ze zdrada i niektorzy nawet pewnie by chetnie doprowadzili do renkoczynow

Dla mnie to jest zdrada, ale zależy kto jak na to patrzy. Niektórzy za zdradę uważają tylko sex, np. ja także pocałunek czy też inną czynność z podtekstem erotycznym.

Gość oanankshhaaa
CO byscie zrobili gdybyscie sie dwoedzieli ze partner albo partnerka miala taka rozmowe za soba ? Zerwali byscie o takie cos? Niektorzy wybaczaja prawdziwa zdrade a to tylko zabawa( nie pokazujac twarzy nikt niewie kim jestes)

Posadź obok swojego partnera/partnerkę jako obserwatora. Moment w który mocno zarobisz w pysk będzie dokładnie tym momentem, w którym dopuściłeś się zdrady. Precyzyjniej określić się tego nie da :p

Gość oanankshhaaa
Tez tak zawsze myslalam ze to zdrada ja nawet za zdrade uwazalam jak facet pisal na gg z jakas kobieta ktorej nie znal ale slodkie slowka typu ze ma ladne oczy itd ranily mnie gorzej niz gdyby poszedl na dziwke zaoplacil sobie i ulzyl! Wiec nie myslcie ze ja mam za soba to co napisalam chcialam tylko sprawdzic czy tylko ja jestem taka surowa na tym punkcie.Kolega mi chcial wmowic ze wiekszosc ludzi uznaje to tylko za flirt nie zdrade

Bardziej pasuje mi tu określenie GŁUPOTA niż zdrada ;) a konkretniej szczyt debilizmu. Bardziej zastanawiałabym się nad tym czy być z ciemną masą niż nad tym czy to zdrada czy nie wiadomo co :D

Znam parę na tyle znudzoną swoim pożyciem i zarazem na tyle liberalną, że oboje wzajemnie dopuszczają seks pozamałżeński. Wszysko zależy od granic jakie wspólnie wyznaczają sobie partnerzy.

Gość oanankshhaaa
Dla mnie sam seks dla seksu osoba ktora widzisz po raz pierwszy i ostatnii nie jest taki straszny choc iagle przykry. Ale powolne zakochiwanie sie w drugiej osobie potajemne spotkania i czule smsy sa wiele gorsze nawet jesli bez seksu.

Gość oanankshhaaa
up