Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coyot ugly

Depresja...Kto miał z nią doczynienia?

Polecane posty

Gość żona poparzona,a nie żona popa
wbij w google---pomocy----znajdziesz-----akcja SOS-----tam,na dole z prawej strony jest psycholog,bezpłany,sprawdzony,odpowie w ciągu kilku dni,na pewno pomoże,ale leczenia nie zastąpi.

Dziękuje bardzo za pomoc.Mój facet namawia mnie na leczenie ale ja chyba nie potrafiła bym rozmawiać otwarcie z obcą osoba o tym.

pytasz o sesje-------piszesz,co czujesz,coś o sobie,oczywiście nie chodzi o dane,wysyłasz na maila. Psycholog odpisuje po jakimś czasie,coś radzi,zadaje Ci pomocnicze pytania,by bardziej mógł Ci pomóc,

jeśli tu jeszcze zajrzysz,koniecznie poczytaj o depresji,wtedy zrozumiesz,dlaszego nalegam.

Napisałam do tego psychologa a o depresji poczytam ale może później teraz nie moge albo nie chce sama nie wiem

Gość Livre__
Depresja niszczy nie tylko zycie osoby,która na nią cierpi,ale także fatalenie wpływa na otoczenie. Depresjonat potrafi zdołować również najbliższe osoby,jeśli nie zacznie się leczyć. Zyjemy w czasach,kiedy każdy musi zmagać się z trudnościami życia i nastrojami własnego wnętrza,więc nie ma sensu ciągnąć na dłuższą metę stanów zdołowania,dla własnego i cudzego dobra.