Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

primavera79

Zabawa w uczucia

Polecane posty

Mam pytanie do panów Dlaczego bawicie się uczuciami? Raz mówicie, że kochacie, a na drugi dzień odwracacie się na pięcie i zapominacie o wszystkim. Nie rozumiem tego, bo nie potrafię ranić, a własnie doświadczyłam mega kłamstwa - KOCHAM CIĘ heh! I jak tu wam wierzyć?

Dlaczego bawicie się uczuciami?" mała poprawka ;) Dlaczego bawił się uczuciami :) powinno brzmieć

Gość nie wierzyc tylko wykorzystywa
tak jak oni

slowo kocham sluzy im tylko do przelecenie kobiety

KOCHAM CIĘ heh! I jak tu wam wierzyć?' pewnie jak wiele nastolatek wymuszałaś owe słowa w stylu no jestesmy juz ze soba ponad 1,5 miesiaca a on jeszcze mi nie powiedział kocham cie , co robić ? ;)

No właśnie też doszłam do tego wniosku, chociaż troszkę to potrwało:-) A mówiłam mu - nie wymawiaj pochopnie tych słów, bo dla mnie zbyt dużo znaczą. A on dalej - kocham kocham kocham, będę kochał do końce życia:-) Myślałam sobie - taaaa, jasne. No ale w końcu zaczęłam powoli w to wierzyć, i oczywiście w tym momencie miłość wyparowała jak kamfora.

A jeśli chcesz mieć pewność, zerwij stokrotkę i jak w dzieciństwie, wyrywając płatki, powtarzaj: kocha, lubi, szanuje, nie che, nie dba, żartuje. Ostatni płatek prawdę Ci powie. :)

slowo kocham sluzy im tylko do przelecenie kobiety bzdura ja mówią " kocham moją brykę " no kochają naprawdę:P z całego serca potem wymieniają na lepszy model:P i kochają następną :P tak samo rzecz ma się z kobietami :P

oczywiscie, choc bywaja bardzo wiarygodni bajeranci, a laski zbyt naiwne

Gość alejajaja
Stare, ale na temat: W sypialni, w "akcji: Ona: Powiedz, że mnie kochasz On: Kocham Cię Ona: A powiedz coś od siebie On: Dupa wyżej

Hmmm... od dawna nie jestem nastolatką. I rzeczywiście doszłam do wniosku, ze słowo kocham służy tylko do przelecenia. A myslałam, że w pewnym wieku już coś znaczy. Niestety trafiłam chyba na kolejnego niedojrzalca. Ehhhh....

Stare, ale na temat: W sypialni, w "akcji: Ona: Powiedz, że mnie kochasz On: Kocham Cię Ona: A powiedz coś od siebie On: D**a wyżej i potem taka się dziwi, że przestał kochać jak dupy cholera nie umie odpowiednio ustawić :P

Dowód miłości otrzymał i się ulotnił, jak kamfora.

tak samo rzecz ma się z kobietami " obstawiam ze ike to 30 paro letni Ford Mustang bez przednich i tylnich zderzaków :p

"szukanie śniłeś mi się !!!" Nie mów mężowi... Mógłby nie zrozumieć intencji on też mi się śnił :> :P

obstawiam ze ike to 30 paro letni Ford Mustang bez przednich i tylnich zderzaków pfff ikuś się tuninguje jak może:P

Dowód miłości otrzymał i się ulotnił, jak kamfora" bardziej jak Subaru Impreza z pod wieskiej remizy w sobotni wieczór ;)

Regresie! :D Bez przednich zderzaków? :D Nie ma takiej opcji. :D

Ej jesteśmy dorośli, lubię czyste reguły... jak ma byc tylko seks to niech będzie seks, ale po co w to mieszać słowa KOCHAM CIĘ???