Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jak opanować wstyd

Polecane posty

A na ktore pytanie odpowiedzialas? ;) Nie mozesz mieszkac w Sczecinie :( 650km to nie 1050 ;) P.S. naprawde doceniam Twoja pomoc, dzieki Tobie wiem w jaki sposob zadawac pytania, na ktore chce znac odpowiedz ;) P.S.2. na jakie pytanie nigdy nie odpowiesz? - mam nadzieje, ze napiszesz to pytanie(a) ;) P.S.3. a co myslisz o sobie? W skali 0-100, oceniajac caloksztalt swojej osoby, na ile bys sie ocenila? - nie ma to jak info z pierwszej reki ;)

2. nie napisze :P 3. nie będę siebie oceniać, bo to niestosowne :D Więc ile masz lat? Ładne masz imię tak pozatym :)

Tylko ladne? :( ;) Lat 30 ... mam nadzieje, ze wiek bedzie piekny ;) Jesli lat za duzo ... to do czego za duzo? Jesli za malo - to analogicznie - do czego za malo? ;) Oczywiscie dziekuje slicznie, slyszec komplement (nt. imienia - ale, ale, czy Ty nie komplementujesz moich rodzicow :( ) ... pochodzacy z Twoich ... palcow to rzecz nieslychanie przemila :) 2 - eh ... zeby miec tajemnice ... przede mna :( Nieladnie ... a ja taki otwarty :( Czuje sie wykorzystany ... 3 - a nie moglas napisac, ze byloby Tobie milo, gdybym to ja Cie ocenil? Aczkolwiek odpowiadajac w ten sposob ... posilkujac sie wczesniejsza analiza Twojej osoby - doskonale wiem ... ile punktow sobie dajesz. Oczywiscie ilosc sobie danych punktow ma sie nijak do ilosci punktow otrzymanych od innych a jest wprost proporcjonalna do zdania na wlasny temat :) P.S. tekst niesprawdzony ... mozliwosc "bledu" ;) Widzisz jak potrafisz wydobywac z innych mase tekstu? ;)

piękne ;) każdy wiek jest piękny nieprawdaż? nie czuj się wykorzystany:) poprostu ja nie jestem otwarta, nie osiągnęłam jeszcze odpowiedniego stadium :P ależ możesz mnie ocenić, byłoby mi bardzo miło naprawdę.. ale nie znoszę krytyki więc może to będzie pochlebiająca opinia? Chociaż z drugiej strony lubię szczerość więc rób jak chcesz. "Hmm potrafię wydobywać z innych masę tekstu"? Chyba tylko od Ciebie :)

Czy kazdy ... aha ... juz rozumiem ... no pewnie, ze kazdy, Twoj tez jest wspanialy ;) Z otwartoscia - oj, przeciez roznie to bywa :) Ja swego czasu bylem jak sejf - nie chodzi o to, ze mialem olbrzymia wartosc ;) - tylko o to, ze ciezko bylo sie do mnie dostac ;) Ty pewnie teraz jestes ... sejfem :) To, czy bedziesz otwarta, czy tez nie ... powinno byc tylko i wylacznie Twoja decyzja, aczkolwiek czasami mozna sobie powiedziec - otwieram sie ... a organizm jakos nie podaza za tym slowem / mysla ;) Poza tym ... to, ze dzialasz tak ... jak dzialasz ... jest w glownej czesci wynikiem wplywu innych osob. I tutaj mozna wplec watek wieku - jest on wspanialy, mozna by nawet rzec, ze idealny ... by stworzyc sobie swiatopoglad, ukierunkowac sie i zaczac zyc po swojemu :) Moc w Tobie - kazdy ma mozliwosc kierowania swoim zyciem ... niestety kazdy jest swiadomy tego faktu. P.S. ja nie oceniam - po prostu ... widze obraz danej osoby :) Z ta ocena to taka troche ... "zagadka" byla, wybacz. Jesli ze mna idzie tak dobrze ... to z innymi bedzie ... jak po masle ;) P.S.2. powolutku musze sie oddalic - wstawanie o 6 + chwilka na zrzucenie emocji = boks - polecam, nawet wowczas, gdy bedziesz bila sie z ... powietrzem. Swietna sprawa :) P.S.3. w zwiazku z P.S.2 zadam tylko jedno pytanie - oj wiem, ze malo ... wybacz ... ... czy Twoje imie konczy sie na literke a? ;) Mam nadzieje, ze odpowiedz przewyzszy moje oczekiwania ;)

szkoda, tak miło się gada :) kończy się na a i co więcej zaczyna się na S ;) więc co mam życzyć? dobrej walki?

Nie wierze, wiedzialem, ze na S ... ... Stanislawa? ;) - widzisz ... przede mna nic sie nie ukryje. Kazda zagadke ... odgadne, kazdy rebus ... rozwiaze ... kazda krzyzowke ... skrzyzuje ;) Choinka ... na S ... nie jest tak latwo - o ile nie Stanislawa ;) Same "nowoczesne" przychodza na mysl. Poprosze pozyczyc mi ... swojego maila? P.S. z powietrzem nikt nie wygra, jeden padnie po godzinie, inny po 20-tu ;)

czemu choinka? a oddasz mi maila potem?:) nie nie sylwia ani stanisława ;]

no pieknie ... to ja - zamiast isc wczesniej spac i nadrobic senne zaleglosci - bede cala noc glowkowal jak ta mila rozmowczyni ma na imie ... life is cruel :( Chyba ... ze ... grzecznie poprosze o druga literke ... a co mi tam ... sprobowac mozna ... ... droga mila Panno ... grzecznie poprosze o druga literke :) A choinka - bo nie lubie nie wiedziec ;) Pewnie, ze oddam, jesli tego sobie zazyczysz, ja jestem ugodowy gad :)

druga to o... pojecianiemam1@wp.pl

hehe :) możesz go kontynuowac jesli chcesz, ja bede odpisywac:)

Upadnie ... i powstanie ;) kotka - no wiesz, nie moglas od czasu do czasu napisac: "rozmowa kontrolowana" "rozmowa kontrolowana" ;) btw. podpis masz swietny :x @ awskaaaaa - Twoj, ten, ktorego nie ma, tez jest swietny ;)

no własnie mogłas dać jakiś znak :P marcos odpisz na maila :)

no co Ty, ja bardzo chętnie zapraszam do mojego topiku:) wyraź swoje zdanie:)

Marcos ale krótki post zamiesciles teraz.. Może to jakiś podszyw?:P

:) podoba mi sie co napisalas o swoim zdaniu na temat zwiazku...... mala dygresja..... zycie na kocia lape jest piekne... mam za soba taki zwiazek 11sto letni.... teraz juz przypieczetowany.... wiec jesli bedziesz miec na ten temat pytania to chetnie ci odpowiem :)

hehe obie lubimy :) Kochana to teraz Ty się przedstaw, bardzo Cię proszę :)

za dużo :P

Gość margaritka0.0
:)

coz, 34 lata, za granica, zwiazek z obcokrajowcem, otwarty umysl..... matka, twardo stapajaca po ziemi.... kocham metallice ..... i nie tylko.... wierze w przyjazn miedzy mezczyzna i kobieta.... bez podtekstow.... usmiechnieta....