Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jak opanować wstyd

Polecane posty

ej może jestem glupia, ale nie kumam o czym Ty wgl piszesz kolego ;)

Perwersja ja też nie kumam, nie jesteś sama :D

ja szatynka ;P

19:34 [zgłoś do usunięcia] Perwersja Jeden z moich kochanków jest ode mnie starszy 18 lat. Ale to tylko kochanek, więc trudno mówić jakby to było gdybyśmy byli w normalnym związku. W każdym razie młodszym mówię nie Tylko starsi.----------> mile panie kretynem mogę być ale nie idiotą:D

Znam mojego męża na tyle, że wiem, że nie wytrzymałby długo z tą wiedzą i zacząłby rzucać jakieś aluzje. Wiem też, że on mnie nie zdradza, więc nie jest tak, że czułby się moimi zdradami usprawiedliwiony. A jeśli nawet zdradza i czuje się usprawiedliwiony to wszystko gra i nie widzę problemu.

Nie rozumiem o co chodzi z ostatnim cytatem. Nikt nie mówi, że jesteś kretynem czy idiotą.

szkoda ze nie ma Marcosa, on by zaraz znalazł jakies psychologiczne rozwiązanie zapewne :P

eh.

Nie mówię, że nie masz racji z małpim rozumem facetów po 40. Tyle, że on chciał spotkanie na długo zanim zobaczył moje nieaktualne zdjęcie :) Owszem wiek znał, ale to jeszcze wiele nie mówi. Ja nie mówię, że on we mnie szuka nie wiadomo czego (poza ciałem), ale dobrze nam się rozmawia. Inaczej w ogóle byśmy się nie spotykali w wiadomym celu.

Nie umoralnisz mnie :) Powody zdrady mam, próbowałam tego uniknąć na różne sposoby, ale od jakiegoś już czasu wiedziałam, że wcześniej czy później to się stanie. Mam wybór-rozwód czyli rozwiązanie szczęśliwego małżeństwa, w którym obojgu nam dobrze, czujemy się szczęśliwi i kochamy się i następnie szukanie relacji, w której się spełnię w 100%; lub utrzymanie szczęśliwego małżeństwa i poszukanie zaspokojenia pewnych moich potrzeb poza małżeństwem. Zdaje sobie sprawę jakie mogą być konsekwencje.

Czyli inteligencja nie przekracza pewnego poziomu męża a z sexem tez nie bardzo.Więć po co braliście ślub?A nie bylo przedmałżeńskich kontaktów??Jakoś nie bardzo rozumię cie.:(