Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kostiumowaaaaaaaaaa

Który kostium wybrać???

Polecane posty

Gość kostiumowaaaaaaaaa
sasasasasa no to chyba mój faworyt ale czarny czy brązowy? niby czarny to niezbyt kolor na plażę, ale tutaj jakoś mi sie widzi. Boję się tylko, ze majtki będa wisieć, ale moze dałoby się jej jakoś wszyć delikatnie w razie czego...

Gość kostiumowaaaaaaaaa
no własnie 46, moze lepiej wziąć chociaż ten 44- stanik elastyczny, moze się zmieszcze, a przynajmniej będzie trochę mniejszy

Gość z tym sie zgadzam
nie chce mi sie czytac calosci ale te kostiumy to dla starych bab albo hipopotamow, dwuczesciowy nie lepszy? opalisz sie ladnie:)

to przeczytaj :P oba kolory ladne. material elastyczny wiec jjest szansa ze sie rozejdzie.musisz sama ocenic jak wygldaja twoje bimbalki w takim rozmiarze stanika :)

Gość kostiumowaaaaaaaaa
miałam ostatnio dwuczęściowy o podobnym kroju biustonosza, miałam własnie rozm. 44 i bimbałki prezentowały się ok, więc chyba zamówię ten mniejszy :)

Gość ninahagen
już ten różowy , trzeci, najlepszy, ale sama żadnego z nich bym nie kupiła, jakieś takie jak sprzed 50 lat

Gość z tym sie zgadzam
a nie myslalas zeby kupic w klasyczny sposob- w sklepie? przymierzajac mozna sie zorientowac, jaki fason jest jak uszyty. czasami dol jest mniejszy czasami wiekszy itp. niezaleznie od rozmiaru. ja swoje ulubione bikini tak znlazlam- stroj byl dziwny, bo mial dol maly a miseczki spore i sie ostal dla mnie za pol ceny. czasami warto przeczesac wszystko, nawet bazarki osiedlowe

Gość esdnjsndj
a moze mi ktos powiedziec gdzie kupic spodenki kąpielowe, czyli takie zwykle spodenki ale z takiego materiału który szybko wysycha bo sie stydze w takich majtach bo mam celul na dupsku

Gość esdnjsndj
no wlasnie... i jak tu znalezc takie spodenki

Gość esdnjsndj
no jak zwykle jak o cos zapytam na kafe to moj post jest ostatni w temacie i tak juz pozostaje na wieki. amen

Gość esdnjsndj
ni uja, ni ma

Gość Katerine_a5
Faktycznie jeśli masz duży biust to ten kostium z Krisline będzie najodpowiedniejszy :) W ogóle to przejrzyj sobie ich katalog na krisline.com bo tam mają wyprzedaże i możesz sobie coś upolować za mniejsze pieniądze :)