Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna kredka

najgłupsze tematy

Polecane posty

Gość kolejna kredka

zakładam nowy temat, do wyżywania się i do opisywania najgłupszych wg was tematów...

ciągłe pytania "Czy jestem w ciąży" albo "co mi dolega".

Gość kolejna kredka
ja uważam, że najgłupszy z możliwych to temat: Czy jestem w ciąży... No kurwa laska podaje objawy grypy lub miliona podobnych chorób i pyta czy jest w ciąży. A skąd kafeterianie mają to wiedzieć, przecież, żaden nie jest jasnowidzem. I nie zdiagnozuje ciąży, po sposobie pisania tudzież wysławiania się...

Gość kolejna kredka
denerwują mnie też tematy: Czy mogę się podobać??? I wklejanie, zazwyczaj cudzych zdjęć. Ale to już klasyka :)

Gość kolejna kredka
Ooo albo ostatnio czytałam temat w którym dziewczyna pytała forumowiczów o zgodę lub/i akceptację związku tylko na seks. Pytała jak jest. Z góry i tak już założyła sobie, że się zgodzi, bo na każdą negującą odpowiedź ona miała swoją teorię; a to jest fajne bo... To po co w ogóle pyta jak i tak wie co chce zrobić...?!

Gość oj dużo
można wymieniać, mnie denerwują tematy gdzie ktoś pyta o piosenkę, o jej tytuł a podaje w odpowiedzi o szczegóły - nooo leciało na MTV :))

Gość wesola bridget johns
najgorsze są te tematy : sprzedam piękną suknię ślubną :/ albo spuchła mi noga czy to może być ciąża maciczna ^^ ___ http://tnij.org/g826

Gość oj dużo
taaak a pod linkiem okazuje się, że jakiś worek, albo suknia księżniczki za 4tys :) ouu jeee uwielbiam takie tematy :)

Gość wesola bridget johns
albo tego typu : on położył gazetę na stole a powinien na biurku, zerwać z nim czy dać mu drugą szansę ? poradźcie :) ___ http://tnij.org/g826

Gość kolejna kredka
temat: mój chłopak mnie zdradza z własną reką - odkryłam, że się masturbuje... boże widzisz i nie grzmisz