Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam robiccc

Zachwyt nowa kolezanką

Polecane posty

Gość co mam robiccc

Mąż zmienił pracę i jest zachwycony nową koleżanką . Ciągle o niej w domu opowiada. Jak mam się w tej sytuacji zachowywać , ze by nie pchnąc go w jej ramiona? Olewac?, udawać , ze nie słyszę ? czy moze wręcz przeciewnie.? Narazie powiedziałam mężowi , ze nie interesuje mnie jego koleżanka i nie mam ochoty o niej słuchać . Po jaka cholere on ciągle o niej gada.

Gość zły pomysł
może połknęła, czego ty nie czynisz?

Gość co mam robiccc
Staszek , za duzo pod monopolowym stoisz w te upały . Az udaru dostałes biedaku. Myslicie , ze po tygodniu juz połyka? , ja po 8 latach nawet tego nie czynie.

Gość to nie jest śmieszne
ja połykam zawsze, moim zdaniem jak dziewczyna wypluwa, to jest brak szacunku dla faceta.

Gość co mam robiccc
Na zdrowie jak to mówią:)

Gość zerojedynkowa królowa
pewnie próbóje Ci dostarczyć wzorzec do nasladowania :-)

Gość co mam robiccc
taaa, ja mu dam wrzozec do naśladowania. Juz powiedziałam mu co ja o tym myślę . Jak mu źle to niech się do niej wyprowadzi , a nie mi o niej truje.

Gość zapach pomarańczy...
Jak mąż przestanie przy tobie się zachwycać nową koleżanką z pracy przy tobie, to miej świadomość, że się w niej zauroczył. Tak zaczyna się romans:( Musisz teraz mu uświadomić, że może cię stracić. Zaprotestować! Bądź konsekwentna w słowach i czynach.

skoro jest nią zachwycony to z dwóch możliwości to chyba lepiej że Ci o niej mówi niz miałby nie mówić..

Gość elisska
a co konkretnie o niej mówi???

Gość zapach pomarańczy...
W waszym związku jest szczerość i wyrozumiałość z twojej strony. Do zwiazku wkradła się mężowi nuda. A tu pojawiła się taka atrakcja w pracy. Jak długo jestescie małżeństwem? Macie dzieci?

No nie znam twojego faceta ale ją o swojej koleżance często wspominałem bo: super z nią się pracuje, dużo pomagała, polubiłem ją za szczerość i uczciwość. Może i piękna dziewczyna ale nie planowałem romansu. Ona też nie. To się wyczuje czy ciągnie jedno do drugiego. Wystarczy być ostrożnym i nie ma ryzyka romansu. Nie każdy facet od razu myśli by podrywac koleżankę. Skoro mówi to dobry znak. Jak nagle przestanie to zły znak. Powoli mu przejdzie. Może się spotkajcie razem jeśli to tylko znajomość to może być ok. Uspokoisz się.

Gość elisska
może ona jest radosna miła uśmiecha się..a ty? bo jak ty wiecznie nadąsana..zła..bez usmiechu..to ja mu się nie dziwię, że ją lubi. osoby radosne miłe emanują dobrą energią.

Gość elisska
a co on o niej mówi? że fajnie się ubiera? czy że fajnie się z nią pracuje? podaj jakies konkrety

Gość szfinks
no właśnie, co konkretnie mówi?