Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama jak Ty!

Zapraszam - ubranka dla chłopca!

Polecane posty

Bardzo malutkie rozmiary. Jak dziecko nosi rozm 62 68 to ubiera sie go w pajacyki , spioszki, kaftaniki aby bylo mu wygodnie. J abym nie kupila.

Gość ASDFRFE
Z tymi bodami to przegielas z cena... na realu sa nowe za 3 -6 zl za sztuke takze jak wyrwe za 3 zl to na pewno nie kupuie u ciebie za ta sama cene... zrob raczej jeden worek pelno ciuchow i wystaw za 100zl ktos bedzie mial cala wyprawke ... a tak to bedziesz z kazdza paczuszka latac na poczte stac w kolejkach i zarobisz grosze..

Gość wdfggg
w ciucholandzie sobie kupię za nizszą cene i przynajmniej widze co biore

Gość Mama jak Ty!
Ten 3-pak body kosztował 39,90, a kapelusz 14,90, więc nie uważam aby kwota 9 zł była wygórowana... W realu raz kupiłam body za 6 czy 7 zł i po pierwszym praniu mąż wziął sobie do garażu... Apropos dużych paczek to wolę pojedyńczo lub w takich kompletach jak kupiłam. A na pocztę i tak latam codziennie z firmowymi sprawami, więc przy okazji wysyłam drobiazgi po Syneczku. A mój Synek spał tylko w śpiochach, a na spacery był ubierany jak stary. A i na pewno było mu wygodnie... Dziękuję za opinię :)

Gość Mama jak Ty!
A ja nie chodzę do lumpeksów, bo ten smród mnie odrzuca! A jeśli teraz gdy Synek ma 15 m-cy, zdarza mi się kupić mu coś używanego na ALL, to na 100 % wiem, że nie są to odzyski z lumpów, bo takie aukcje omijam z daleka!

Nie mowcie , ze drogo chce bo te pieniadze za ktore ona chce sprzedac te bety sa po prostu smieszne. Moim zdaniem za tanio.

Ja też ubieram moją córeczkę normalnie na dwór i uważam , że jest jej baaardzo wygodnie . Ceny też nie są wysokie moim zdaniem , wiem bo sama kupuje córce zazwyczaj nowe droższe , a jak używane to tylko oryginalne - przynajmniej wiem ,że dobre jakościowo

Gość Mama jak Ty!
Jagoda dobrze gadasz! Sprzedaję te ciuszki, bo już nie mam miejsca w komodzie małego, a parę groszy też się przyda. Na wyprawkę dla synka wydałam fortunę, bo miałam na to ochotę. Część ciuszków już sprzedałam, część rozdałam. Wszystkie ciuszki kupiłam nowe w H&M, C&A, KappAhl, Smyku, trochę za granicą, masę dostał. Sweterek za który chcę 7,50 kosztował 44,90... Ciuszki są porządne, zadbane i rzetelnie opisane! Jak widzę jak mamuśki tłuką się o Nexty na All, to śmiać mi się chce - toż to szok! A najlepsze są tytuły np. bluza H&M jak next! Tak dla wielu osób Next to wyrocznia... No ale szczerze przyznam, że mój Synek miał zimowe kozaczki NEXT jednak kupione w sklepie internetowym. Oglądając aukcje patrzę na to ile ta rzecz kosztował nowa, a nie za ile mogę mieć podobną w lumpeksie. A swwoją drogą uwielbiam komentarze typu: za drogo, bo taniej w lumpeksie! Rozumiem i szanuję argumenty typu: nie podoba mi się stylistyka, nie wygodne dla malucha itp. No ale to domena Kafe...