Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ommanipadmehum

Strój na pierwszą randkę

Polecane posty

Gość ommanipadmehum

Kolacja w knajpce. Brunetka o jasnej karnacji. Co byście wybrali: 1. czarne szpilki + jeansy + bluzka cała z koronki + marynarka + kilka sznurów pereł + wysoko upięty kok (mam kręcone włosy) 2. czerwone szpilki, usta i paznokcie + szara, dopasowana sukienka z rękawem 3/4 do połowy uda + czarny, cienki sweterek + rozpuszczone włosy

Gość rtgggyyunmmk
2

Marynarka , wysoko upięty kok - to brzmi poważnie i ponuro (choć może to wyglądać całkiem inaczej) wybrałbym opcję nr 2, kobieta ładnie wygląda w sukience.

Gość ja bardzo prosze
zdecydowanie 2

Gość fajne wirusy
Umawiasz się po niemiecku czy amerykansku ? Znaczy sypiesz sie na pierwszej czy trzeciej randce ?

Gość europe01
zdecydowanie 1

Gość zaden z nich

Gość europe01
ale pomyślcie: to jest pierwsza randka. Bluzka z koronki świetnie pobudzi wyobraźnię, plus odsłonięta szyja... super! Sukienkę może założyc na kolejną randkę: to wywoła efekt podwójnego zaskoczenia,.

Gość NK.
Jak masz zgrabne nogi to 2 W ogóle to sama wybierz w czym byś się lepiej czuła

Gość fajne wirusy
Po co na pierwszej randce pobudzac wyobraznie ? chyba ze w planie masz sypnąć sie na trzeciej, inaczej to nie ma sensu ROTFL

Gość sukienka to na randke w polu
zmniejsza czas dostępu.

Tak tak a jak na trzecią nie założy stanika to będzie efekt potrójnego zaskoczenia. Marynarka na randkę :O do knajpy ? Ja osobiście nie lubię chodzić w garniturach i pochodnych.

Gość sukienka to na randke w polu
Jak nie zalozy stanika to będzie +20 dla zwisu ;)

szary????? nie!!! 1 lepszy, koronka super, ale paznokcie tez możesz na czerwono pomalować, szpilki czerowne, jeansy, bluzka i marynarka

do knajpy to dżinsy ale bez pereł i koka, ale pewnie jemu bardziej spodoba się jednak sukienka:-)

szara sukienka mi się kojarzy z nauczycielką, taka ze sztywnego materiału i czerwone paznokcie , to taki styl mody wojennej

a ja Ci mówię ze 1 wiesz co? ubierz się w te rzeczy i zrób zdjęcie. może być bez głowy, bo każdy nie ma wypobrażenia za bardzo

najlepiej jak ubierzesz sie w podobnym stylu do tego, który na codzień nosisz jeżeli chodzisz w szpilkach to będzie ok. Chodzi o to, ze dziewczyna która nosi się na sportowo i nagle wyskakuje na radnkę w czerwonych szpilkach budzi mieszane uczucia. Myślę, ze drugie połączenie jest ciekawe...aczkowiek zorientuj sie czy w tych szpilkach i sukience będzie Ci wygodnie, bo może na dłuuuugi spacer pójdziecie ;)

Gość korwin rulez
Te gadanie to o kant dupy, sie okaze ze koles woli calkiem co innego i wasze wywody pozostana tylko wywodami.

90% facetów woli styl "bajkowej księżniczki", sukienka i długie rozpuszczone włosy. Są może jakieś zboczenia subkulturowe ale to margines. Jeszce od biedy rybaczki ujdą z ciekawym swetrem / bluzką. Ale te wszystkie bluzki na jedno ramię , czy tuniki oraz leginsy to paskudztwo jakich mało.

Gość to co wkleil meska pomarancza
to mega tandeta, zarowno ta czerwona kiecka, jak i fioletowa szmatka:

Gość czaarownica
Bądz co bądz po długim czasie, ale odświeżam :) Mam pytanie, idę z nowopoznanym chłopakiem na kawę, popołudniu, będzie to szybka kawa, bo wieczory oboje mieliśmy już zaplanowane. Póje w sukience, ponieważ zazwyczaj tak się ubieram, ale mam dylemat, szpilki, czy płaskie. Jako że jest zima, brzydka pogoda, środek miasta, nie mam auta i będzie to środek dnia przychylam się do butów na płąskiej podeszwie, ale szpilki tak świetnie wyglądają... Doradźcie mi proszę...