Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alayah

kiedy powie mi...?

Polecane posty

Gość alayah

Wiem, że niektórym wyda się to błache ale mam pytanie otóż jestem z facetem od 6 miesięcy a od 3 mieszkamy razem bo wcześniej dzieliło nas ponad 300 km. Rzecz w tym, że jeszcze nie powiedział mi, że mnie kocha:( między nami jest dobrze i nie mam mu nic do zarzucenia ale kiedy on to powie? a może czeka aż ja to zrobię, dodam, że mamy po 28 lat Życzliwym dziękuję, żłośliwcom współczuje

Gość zaproś na kafe
jak cie kocha to nie czujesz, że cie kocha? Musi mówić, żę cie kocha jak cie kocha? Czy może poowiedzieć że cie kocha jak skończy cie kochać? Czy może wolisz żeby powiedział że cie kocha zanim zacznie cie kochać?

ja z moim tez jestem poł roku i nie usłyszałam..i zapewne nie usłysze bo wiem ze mnie nie kocha i raczej nic sie w tym kierunku nie zmieni..ale o dziwo sam ze mna nie zerwie

Gość basia basia basia
Dziewczyny...niektórzy faceci nie powiedzą wam "kocham cię"!!!! Pon prostu oni tacy są. Mój mąż 14 lat po ślubie, narzeczeństwa 5 lat i jeszcze nigdy nie usłyszałam:( ale wiem że mnie kocha, bo gdyby nie kochał to nasz związek chyba by nie istniał już. Musicie się do tego przyzwyczaić, że facet nie będzie mówił, wystarczy że to okazuje, no inna sprawa jak faktycznie nie kocha.

bo jestem stwierdzam masochistka...a to moj pierwszy facet od wielu lat i chyba boje sie byc sama ale on niestety nie wie co czuje..kiedys chciałam zerwac byłam zdecydowana ale mnie od tego pomysłu odwiódł...i potem było ok...ale ja sie niestetey zakochałam.... a on sam mówi może sie nam ułozy...i ze wie ze to jego wina i jego głupiego myslenia

Gość alayah
kiedyś się tak podchwytliwie zapytałam...i powiedział, że lepiej czynić niż mówić wiem może mu o czyny chodzi:) dam jakoś rade bez tego Kocham Cię...ostatnio czytałam artykuł w którym nazwano ten zwrot jako zapychacz ..zamiast powiedzieć kocham Cię szczerzej jest np dobrze mi z Tobą...co o tym sądzicie?

Gość alayah
no właśnie jakoś jestem uparta...