Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nedytkan

moja 4-miesieczna corka nie chce spac w łozeczku!!!

Polecane posty

Gość ale jak mozna
w szpitalu to co innego,ale w domu powinno sie zapewnic dziecku cisze. Poza tym dziecko im starsze tym bardziej czujne. Zresztą nie o tym jest temat.

Gość ale jak mozna
do nedytkan-cudownie! i tak wlasnie rób.I masz rację to wcale nie musi wiazac sie ze stresem. Pozdrawiam :)

Tak a potem o 3 w nocy pies sasiada zaszczeka a dziecko na rownych nogach :) Ja rozumiem,ze nie powinno sie robic dyskoteki ale normalne zycie powinno trwac gdy dziecko spi :) Pozdrawiam! Ile dzieci tyle opini :)

edytkan -napewno sie uda,kladz malenstwo w dzien duzo do lozeczka zeby sie w nim bezpiecznie czulo,baw sie z nim w lozeczku ,zeby dobrze sobie je kojarzylo,mozesz na poczatku klasc swoj szlafrok kolo dzidzi czy koszulke zeby czulo zapach :)

Gość ale jak mozna
do fajna babka z forum to u mojej podobnie:) Zresztą na psa sasiada nie mamy wpływu ale na odkurzacz we własnym domu juz tak;) Pozdrawiam i dobranoc:)

Zuzi akurat nie przeszkadza w spaniu np tv, radio czy rozmowa. Od poczatku przyzwyczaialismy ja do tego zeby potem nie budzila sie przy najmniejszym halasie.

No w szoku byłam, wiertarkę włączyli a moja córka nawet sie nie przebudziła, a wystarczy iśc do kuchni i acząc zmywać a juz stoi w łóżeczku zła i rozbudzona :)