Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KK.........................

Cellulit Cud

Polecane posty

Gość młodaxD
a jakie według ciebie są te sprawdzone metody Siwula???

Gość oran4ge
szczerze powiedziawszy beznadzieja!! Uzylam tej mikstury i efekty oplakane,wytrzymalam tylko tydzien,gdyz po nalozeniu jej skora piekla,byla czerwona i mialam wrazenie ze bede musiala jechac do szpitala dopiero po godzinie czasu piszeczenie pomalu ustepowalo... odradzam!!! Efektow tez zadnych nie zauwazylam najmniejszych takze po 2tygodniach tez nie sadze aby one wystapily

Gość conis
W moim przypadku większość balsamów czy kremów nie wiele zdziałała tylko troszkę poprawiła jakość skóry. Tutaj potrzebny jest cały program, który na każdej płaszczyźnie zmierzy się z pomarańczową skórką. Ostatnio znalazłam coś takiego - http://www.stop-cellulit.com/klientki/stopcellulit/ I wydaje mi się, że jest to jedno z lepszych rozwiązań w tym temacie.

Gość 363636
Anti-cellulite Oil Recipe: Spicy 1/4 cup hazelnut oil 1/4 cup jojoba oil 10 drops cinnamon-leaf essential oil 10 drops juniper essential oil 10 drops rosemary essential oil 10 drops cypress essential oil 5 drops orange essential oil Fruity 1/4 cup hazelnut oil 1/4 cup jojoba oil 10 drops cypress essential oil 8 drops grapefruit essential oil 7 drops cedarwood essential oil 5 drops orange essential oil 5 drops lemon essential oil 5 drops lime essential oil Pour the oils into a sealable glass bottle, and mix them thoroughly. Store in a cool, dark place; use the oils within 6 months. Shake thoroughly before using. słownik i powodzenia

Gość faggggggg
Przepis: pół łyżeczki olejku migdałowego, pięć kropelek olejku grejpfrutowego i pięć kropelek olejku lawendowego. Olejki wymieszamy z naparem z bluszczu. Napar ten trzeba przygotowwac z dwóch liści bluszczu (dosłownie) zalanych 1/2 szklanki wrzącej wody. Liście parzymy przez ok. 20 minut pod przykryciem, po czym odcedzamy i studzimy.

Moim zdaniem żadne olejki i balsamy nie są w stanie przynieść trwałych efektów. Wiem to z doświadczenia, ponieważ sama kiedyś stosowałam różne balsamy bez wyraźnych efektów. Ostatnio jednak byłam w klinice La Perla w Warszawie i tam spotkałam się z urządzeniem Smooth Shapes, które stanowi połączenie lasera, energii świetlnej oraz masażu mechanicznego co przynosi bardzo dobre wyniki. Z tego co wiem seria 8 zabiegów pozwala zapomnieć o cellulicie na długi czas.

Gość Amarena2887453
witam :) duzo osob na tym forum jest juz po kurcji i wykupilo przepis bardzo bym chciala porozmawiac prywatnie z jedna z takich osob zeby sie do konca przekonac czy warto kupic ten przepis i jak przebiegala kuracja. to moj nr gg 288 74 53 bardzo prosze o kontakt bede niesamowicie wdzieczna o udzielenie mi informacji

Gość stylonka
Owszem balsamy i kremy same niewiele zdziałają. Warto pomyśleć nad jakąś dieta, (ponoć białkowa jest dobra na cellulit) ćwiczeniami i codzienną pielęgnacja. Ja się zastanawiam czy nie kupić sobie takiego specjalnego masażera anty-cellulitowego na electro.pl widziałam taki, który poprzez głęboki masaż tkanek pomaga wygładzić i oczyścić miejsca podatne na cellulit. ktoś może używał podobnego aparatu?

A ja coraz częściej myślę o masażu limfatycznym. Wiem, że w IQ Medispa można poddać się właśnie takiemu masażowi. Z tego co się dowiadywałam jest on bardzo skuteczny, ponieważ usprawnia krążenie limfy i zapobiega zmianom powstałym w jej wyniku. Moim zdaniem masaż ten w połączeniu z dietą i sportem może przynieść oczekiwane efekty.

Ja z racji tego, że jestem fanka zakupów grupowych moge polecić - korzystaniue z takich serwisów w wyszukiwaniu prawdziwych ofert. Dieta jest bardzo ważna tak jak i zdrowy tryb życia dla zachowania pieknego wyglądu, ale zasadniczo bez specjalistycznych zabiegów wykonywanych co jakiś czas i tak sie nie obędzie. Wspomniałam, o serwisach zakupów grupowych, bo tam rabaty zaczynają się od 50% co juz jest dużą oszczędnościa - mogę polecić np. groupon, gruper i fastdeal.pl za ilość ofert i łatrwośc zawierania transakcji. Dla przykładu: http://www.fastdeal.pl/oferta/warszawa/przygotuj_sie_na_lato/1969

Gość AnetaAnetaAnetaAneta
Chyba nie wierzycie w jakieś tam Cellulit cudy??? !!!!!!!!!!!!!!!!! to NA PEWNO ściema!!! Przeczytajcie regulamin. Jest tam napisane, że całą stronę trzeba traktować jako formę rozrywki i że nie ma żadnej gwarancji na działania. Piszą, że w razie wytoczenia sprawy w sądzie (caemu przypuszczają, że będzie to miało miejsce) odbędzie się ona w kraju w którym mieszka właściciel Cudu-srudu...!!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!! Nie wierzcie w takie Sciemy z dietami i środkami!!!

Gość lossska
A ja używam tego http://naturalnie24.pl/sklep,6,46,liquid-chlorophyll-473ml , gdyż na wszelkie maści, kremy, papki i inne cuda moja skóra reaguje tak piękną wysypką, że potem wolę nie wychodzić z domu. Póki co posiłkuję się tym preparatem od dwóch miesięcy i efekt jest całkiem niezły, czuję się pełna energii, a ten paskudny cellulit jest jakby mniej widoczny, chyba, że padło mi na oczy ;) No i trochę schudłam ,ale to chyba efekt uboczny...

Gość pulpetowa dama
A ja schudłam i cellulit znikł. Calutki. Zostały rozstępy, ale z tym się już nic nie da zrobić bez interwencji chirurga ;)

Gość ICZ
Ja sobie też zamówiłam ten preparat, bo podobnie jak losska mam uczulenia, mam nadzieję, że też się sprawdzi, chociaż wcześniej używałam innych preparatów tej firmy i byłam zadowolona. Mam badzieje, że u mnie też wystąpi taki "efekt uboczny", pozdrawiam

Gość margaritkaaa
Witam mam do sprzedania Rio Anti-Cellulite Laser kupiłam to urządzenie rok tem ale nigdy nie używałam, dodatkowo moge oddać 4 kremy w gratisie urządzenie w 100% oryginalne bez pudełka kontakt przez malg84@wp.pl możliwy odbiór osobisty WARSZAWA

Grube uda, wystający brzuch, obwisła skóra, zmarszczki, cellulit, rozstępy, trądzik, przebarwienia, nawaga, zła fryzura, niedobrana sukienka, krzywy makijaż i połamane paznokcie, z tymi i innymi problemami będziesz mogła się pożegnać dzięki programowi Pokochaj Swoje Lustro ! Od 1 września ruszył nabór do programu Pokochaj Swoje Lustro, osoba która wygra otrzyma metamorfozę wartą 60 000 złotych ! Organizatorem akcji jest Klinika urody Laime. Osobisty trener z karnetem Open, pełen wachlarz zabiegów kosmetyki i medycyny estetycznej, dietetyk, stylistka, fryzjer i wizażystka brzmią zachęcająco ? Do tego profesjonalna sesja zdjęciowa w jednym z ogólnopolskich pism kobiecych i ciuchy od projektantów ! Sprawdź i dowiedz się więcej na: https://www.facebook.com/PokochajSwojeLustro

Gość KaskaZ_6402
Używaliście preparatu o nazwie IQ Oil? Bo szukałam informacji dotyczących tego produktu i nie wiem co myśleć. Może możecie coś opowiedzieć mi o tym prepearacie? Opłaca się go używać, próbowaliście jakichś zamienników? Na tej stronie przeczytałam trochę opinii o IQ Oil: http://www.listalekow.pl/iq-oil/ - myślicie, że można się tym sugerować? Wolałabym się nie i wydać bezsensownie pieniążki, dlatego liczę na Wasze sugestie. Dziękuje z góry za ewentualną pomoc.

Gość MartikaOo
Ja też mam cellulit na udach i pośladkach. Biorę i nakładam sobie dokładnie taki preparat http://www.dslaboratories.pl/3,oligo.dx.html od dwóch miesięcy. Powoli widzę różnicę. Cellulit już tak się nie wrzuca w oczy i skóra jest jędrniejsza. Może po wykorzystaniu trzech opakowań będę mieć jeszcze lepsze efekty.

Gość gość
cudownym sposobem na cellulit dla mnie jest laser antycellulitowy http://nplink.net/jNgqyLj2 traktuję go jako tańszą alternatywę zabiegów w salonach odnowy. szczególnie polecam paniom z celulitem wywołanym środkami antykoncepcyjnymi, gdyż takiego trudniej się pozbyć