Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 KK.........................

Cellulit Cud

Polecane posty

Ja sie zastanawiam nad zakupem ale jakos nie wierze w jego dzialanie...Dziewczyny za bardzo wczuly sie we wcieranie i nie maja czasu podzielic sie opiniami:P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 LaChatNoir
Ja bym z checia sprobowala, ale te skladniki sa strasznie drogie:/ W domu mam tylko olejek pomaranczowy i cynamonowy...a na reszte kasy brak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 celluzmora
a moze jest ktos z torunia z checia zloze sie na skladniki,ja liczylam i wyszlo okolo 70-80zl moze ciut mniej

Udost臋pnij ten post

70-80 zl to nie drogo ale na olejek ktory da efekt...jak jest z tym?nie wiadomo nic poza tymi obiecankami.. Tak jak i inneove-duzo dziewczyn poleca te tabletki,ze sa suteczne, ale jak jest na prawde??!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 celluzmora
czekam az ktos napisze czy dziala ten olejek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KAROLINA lllll
W艂a艣nie ile tego do siebie doda膰??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 celluzmora
jest podane : 1/4 szkl.oleju z orzech lask 1/4 szkl.oleju z jojoba 10kropli ol.cynamonowego 10kropli ol.jalowcowego 10kr.r贸zanego 10kr.cyprysowego 5kr.pomaranczowego czyzbys robila olejek?

Udost臋pnij ten post

wlasnie zakupilam sobie przez internet olej z orzecha i olej z jojoba +buteleczka zeby miec go w czym trzymac bo w sloiku to troche lipa;) z przesylka zaplacilam 30zl i jakies tam grosze. jutro przejde sie po sklepach w celu zakupienia reszty olejkow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a olejek pomara艅czowy
to mo偶e byc taki do ciasta?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LaChatNoir
Z tym do ciasta to chyba jakis zart mam nadzieje...oczywiscie ze musza byc naturalne, a nie aromaty do ciasta.

Udost臋pnij ten post

przed chwila przegladalm internet wyszukujac zdjec cellulitu i niestety znalazlam jedno(prawie ze identyczne) ze zdjec ktore byly na stronie cellulit cud reklamujace inny cudowny srodek na cellulit....nie wiem co juz o tym myslec...wydaje mi sie ze ten cellulit cud to kolejna sciema i szukaja naiwne kobiety ktore by pozbyc sie celulitu zrobia wszystko! zrobie olejek wyprobuje i napisze jak jest naprawde.mam zaawansowny cellulit podejrzewam ze 3 stopnia takze bedzie wszystko widac czy zniknie czy nie.Jezeli nie to sie wkurze!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lila3285
3mam za was kciuki :-) ja zaczne po wyplacie..... piszcie o efektach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja kupie sk艂adniki
kiedy przeczytam tu jakies opinie, 偶e dzia艂a:)

Udost臋pnij ten post

moja opinie o tym"cudownym"olejku bedziecie mogly przeczytac za okolo 1,5 tyg-2 tyg. mnie bardzo ciekawi czy ktoras z Was juz zrobila ten olejek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tymet
Witam! Ja w艂a艣nie zrobi艂a w pi膮tek niby ten cudowny olejek, smaruj臋 si臋 rano i wieczorem, sk贸ra mo偶e jest jedwabista w dotyku ale czy cellulit zginie to jest pytanie, bo na dzie艅 dzisiejszy efekt贸w 偶adnych rewalacyjnych nie widz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KAROLINA lllll
A mo偶e kto艣 z was ma jaki艣 wypr贸bowany 艣rodek,przepis na cos w艂asnej roboty kt贸rym m贸g艂by sie podzieli膰???? (tylko chodzi mi o zaufany i sprawdzony ):))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KAROLINA lllll
Bo chodzi mi o to 偶e ja w艂asnie nie mam duzo cellulitu (g艂ownie na udach)....wiec kto艣 moze zna jaki艣 spos贸b 偶eby go usun膮c nie wydaj膮c tyle kasy na te wszystkie olejki???? POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH :))

Udost臋pnij ten post

4 dni to krotko zeby wyciagac jakiekolwiek wnisoski. ja mam juz kupione wszystkie skladniki-czekam na paczke z internety.na dzien dzisiejszy predzej spodziewam sie uczulenia niz redukcji celulitu:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KAROLINA lllll
daj strone na te sklepy internetowe :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KAROLINA lllll
A no dzieki ,dzieki:) a propo widze ludzie tu z ca艂ej Polski hehe ja OLSZTYN :):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KAROLINA lllll
Normalnie jak patrze na ten cellulit to mnie szlak trafia ;/

Udost臋pnij ten post

ja nie mowie o swoim mialam juz jako nastolatka...poglebial sie ...ale po ciazy to juz masakra...:(wstyd bo nawet nie moge ubrac spodenek czy spodnicy w lato.jednym skutecznym sposobem usuniecia celulitu bylaby amputacja nog.chociaz zeby ten olejek zmniejszyl to cholerstwo.

Udost臋pnij ten post

szkoda ze my kobiety mamy ten okropny problem:(tez nie nawidze swojego cell...az szkoda gadac, raz jest go mniej,raz wiecej...tragedia..powracajacy koszmar i wieczna bitwa;/szkoda ze nie wynalezli nic co na prawde potrafiloby sie uporac z naszym problemem raz na zawsze-swiat bylby piekny:)Ale sadze ze nie zrobia tego, bo kupe kasy rynek straci-niestety;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doota_b1
cze艣膰 Celluzmora, ka jestem z Torunia i ch臋tnie podzieli艂abym si臋 z Tob膮 kosztami za te olejki, kt贸re ju偶 zakupi艂a艣. jak chcesz, to si臋 odezwij na meila - m贸j adres : dorotka_b1@op.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atoki
Hej kochani, tak bardzo si臋 ciesze, 偶e znalaz艂am ten przepis na olejek cud, z tego co tu wyczyta艂am to kto艣 te偶 tutaj mia艂 cudown膮 diet臋 10-dniow膮. Chcia艂abym te偶 si臋 o niej dowiedzie膰, a ja w zamian mog臋 z Wami si臋 podzieli膰 3 minutowym odchudzaniem w formie 膰wicze艅. M贸j mail to atoki@tlen.pl Co do tego 膰wiczenia 3 minutowego dziennie to powiem szczezre, 偶e w moim przypadku nie da艂o to takich powalaj膮cyh efekt贸w ale napewno troch臋 pomog艂o w raz z normaln膮 diet膮, polegaj膮c膮 na nie objadaniu si臋, ograniczeniu jedzenia itp. 膯wiczenia nie s膮 proste jakby si臋 wydawalo, mi zaj臋艂o z miesi膮c za nim nauczy艂am si臋 ich prawidlow wykonywa膰, w formie i na poziomie utzryma膰 na jakim powinny by膰. Dzi臋ki jeszcze raz za przepis na olejek ale nie zmaierzam tutaj opisywa膰 tych 膰wicze艅 jak kole偶anka bo r贸偶nie bywa, mog臋 przes艂a膰 na maila i mam nadziej臋, 偶e kto艣 prze艣le mi szczeg贸艂y tej diety 10 -dniowej, Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post