Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

wrócił do byłej...a ja...nie umiem sie pozbierać

Polecane posty

Gość megiiiiiiiiiiii
no mowi sie trudno przeciez nic na sile...nic nie zdzialam tym pograzaniem sie i dolowanie, kiedy on bawi sie w najlepsze i swietuje powrot do swjej laski, staram sie normalnie funkcjonowac, zajac czyms itd zeby nie myslec i pomaga, tylko wieczory i weekendy sa takie smutne...no coz postaram sie spedzic jakos milo ten weekend odpoczac troszke zajac sie soba spotkac z przyjaciolka;)

Gość oliwia005
jak dajecie dupy po paru spotkaniach to co sie potem dziwicie ze faceci trakuja was jak szmaty ?? ledwo odeszla od niego a ty sie mu do lozka pakujesz- zenada.... wiadomo ze bedzie cie traktowal jak pierwsza lepsza, a te pierdolenie o porozumieniu dusz i "tym co razem zbudowalismy" to sobie mozecie w dupke wsadzic; tak jak dziewczyna potrafi skokietowac goscia ze sie zauroczy, to i facet potrafi zbajerowac laske... dobry bajer i ma bzykanko na sniadanko ;) szanujcie sie dziewczyny!!!!

Gość demii
hahaha olivia nie badz dziecinna kazdy moze robic to co chce i sterowac w swoim zycie w normalny sposob nie mamy po 16 lat....wiec takie moralizatorskie teksty sa smieszne...wrecz mnie bawia...jak osoba nie znajaca calkowicie sytuacji moze wydawac tak idiotyczne sady.....pilnuj swojego tylka a bedzie suuuper.... A wracajac do tematu...to mamy teraz wakacje trzeba zajac sie soba...no coz o facetach tego pokroju rzeba zapomniec..zreszta mysle ze nadejdzie dzien kiedy spotykajac go na ulicy spojrzysz sie z litoscia mieszana z degustacja i zazenowaniem jego osoby ;D ;D ;D.....kochana mam nadzieje ze damy rade i za jakis czas napiszemy na forum o nowych duzo duzo lepszych znajmosciach ;* ;* w ogole pisz codziennie jak tam nowy dzien i czy zanika myslenbie o nim...ja wczoraj bylam na imrezie...i mimo procentowych drinkow nie wyslalam do niego zadnego smsa...no i poflirtowalam z paroma niezlymi facetami...wiec no coz racja tego kwiatu jest pol swiatu buzka