Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komatydsdd

czy dla kobiet ważne jest żeby facet miał rozległe zainteresownia?

Polecane posty

Gość komatydsdd

Gość Ha! i dobrze!
zajebiście

Gość czy sa...
wazne zeby mial sporego kutasa

NIe jestem kobietą ale odpowiem. GPW, Forex, bieżąca oferta salonów mercedesa i porsche oraz prowadzenie firmy tym powinien interesować się facet , no może jeszcze kamieniami szlachetnymi i szampanem.

Gość kamillaaaaa
dla mnie nie ma znaczenia nie rozumiem po co facet ma mi pipeprzyc jakies farmazony:O tacy faceci to niedorajdy i prawiczki

Gość wiedzieć
powinien znacznie więcej np. jakie wina wybrać, jak gwóźdź wbić w ścianę czy zmienić uszczelkę a zainteresowania powinien mieć rozległe ... no cóż ...ale jakieś na pewno.

Gość soottttt
jak wynika z ilości wpisów nie ma:D

Trzeba mieć o czym z takim rozmawiać, jednak jeśli chodzi o mnie, to dobrze by było, żeby miał jakieś swoje zainteresowania, bo ja z takim bez zainteresowań nie wytrzymam non stop. Mam swoje życie.

To, że nie chcę, żeby ze mną spędzał 100% swojego czasu. Czyli musi mieć jakieś tam zainteresowania, żeby nimi się zajął i czasem dał mi spokój.

jak dla mnie nie musi mieć rozległych zainteresowań, niech ma takie, które mi nie przeszkadzają i będzie święty spokój i wzajemny szacunek :P

Faceci lubią spać zwłaszcza jak się posuną w wieku i oglądają TV więc nie muszą mieć hobby by nie zauważać kobiety :classic_cool: A rozległe to facet powinien mieć posiadłości i znajomości ;)

Gość fuffkaa
byłam kiedyś z facetem, który oprócz pracy na pełny etat grał w zespole, trenował karate, chodził na kólko dyskusyjne i robił mnóstwo innych rzeczy, a do tego miał strasznie bujne życie towarzyskie. facet by zawsze albo w pracy albo na treningu albo na zawodach, próbach, występach czy drinkach z kolegami od żeglowania albo ch.. wie gdzie. i oczywiście zawsze był wykończony i musiałam go kopać żeby nie zasnął po pierwszym stosunku- co i tak zawsze robił

Gość sdfvbfv
nie nie i jeszcze raz nieeeeeeeeeeeeeeee i to jest zdanie kobiet, faceci mogą sobie gdybać. dla nas on ma być dla nas a nie dla innych :P

Gość sdfvbfv
wolę nudnego niż rozchwytywanego. co będziesz miała z tego omnibusa? samotne wieczory i wrzody na tyłku i przyklejoną ręke do telefonu :D wolę misiaka dla mnie, nie 24/dobe ale nie taki zeby trzeba sie było dostosowywać do jego grafiku. wole 10 min czas start

Gość sdfvbfv
wolne*