Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik-zapytajnik

Co to może być?

Polecane posty

Gość pytajnik-zapytajnik

Boli mnie lewa strona nad karkiem,to jest taki rwacy bol,przeszywajacy. Jak sadzicie co to moze byc? bo ja juz sobie wyobrazam najgorsze :O

Gość pytajnik-zapytajnik
podnosze

Gość pytajnik-zapytajnik
widze ze nikt sie z czyms takim nie spotkal,coz pozostaje mi tylko czekac na wizyte u lekarza.

Gość pytajnik-zapytajnik
no jasne

Gość dzaljuta
moze nadciagniety miesien? nie dales/as szczegolow moze to nerw w kregoslupie a moze zle spales/as czesto sa to kontuzje gdyz nie wiemy jak podsosic ciezkie rzeczy oraz jak nie obracac sie wokol wlasnej osi zeby nerwy nie utknely czasem moze to byc winik zlej pozycji w ktorej siadasz czy to jest powazne zalezy czy to miesien czy kregoslup nic nie podales wiem,ze jest takie cos ale nazy nie pamietam uczylam sie na biologii,ze zalozmy ta bakteria dostanie sie do naszego miesnia i juz na sobie domek zalozy i nie ma jak tego zoperowac i to okropnie boli do konca zycia! przynajmniej tak nam pani profesro kiedys powiedziala jesli to nad karkiem to lepiej idz do doktora zamiast pytac

Gość boli_nie_boli
jak cokolwiek mnie boli, nawet dłuższy czas, to mówię ch.... nie boli mnie nic, robie to z pełnym oddaniem i przekonaniem i zawsze wszytsko przechodzi, to wynika z bardzo glębokiego systemu filozoficznego i zrozumienia najważniejszych rzeczy z dziedziny ontologii i aksjologii, które na razie mało kto osiąga, ale to nieważne, ważne że działa......:)musisz tylko uwierzyć. a jak nie jestes w stanie uwierzyć, to na razie idź do lekarza (może Cię nie wykończy), albo weź środki przeciwbólowe i zajmij się zrozumieniem dlaczego jak uwierzysz to zadziała. Nie powinno zając Ci to, w dziziejszych czasach więcej niż kilka lat. Dawniej zajmowało nawet milion.