Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aksjsjd

co jest lepsze zamek,zaczepki czy sznurowana z tyłu suknia?

Polecane posty

Gość aksjsjd

Prosze o pomoc dziewczyn które miały już ślub albo orientują się co jest lepsze(bardziej stabilne i lepiej wygląda)zamek ,sznurowanie czy zaczepki z tyłu sukni.Jestem w trakcie szycia i musze wybrać co chcę z tyłu.i nie wiem:/będe miała suknie księżniczke więc nie wiem co d tego by pasowało lepiej.

Gość hmmm hmmm hmmm hmmm
jak szyjesz, to chyba najlepszy będzie zameczek, ja miałam haftkę u gory gorsetu i u dolu i zameczek i bylo b. stabilnie

Ja w swojej mialam zameczek i na gorze haftke:) nic sie nie odpinalo idt na studniowce mialam gorset sznurowany i wiecznie problem a to za scislo zaraz robilo sie zaluzno a pod koniec mi sie rozsznurowal:/ Zameczek i haftka na gorze to chyba najlepsze rozwiazanie:)

Sznurowanie wygląda dużo ładniej. Ja miałam sznurowy ale pod spodem były takie jakby zapięcia w 3 miejscach. Nic się nie przesuwało ani nic. Tylko zapinanie i odwiązywani trwało długo:-D

Gość kurkawodnaa
Mi też bardziej podoba się sznurowanie, poza tym babeczka w salonie powiedziałą, że jest najlepsze, bo dziewczyny przed ślubem a już po przymiarce często chudną ze stresu, sznureczek można bardziej zacisnąć, a zamek jak jest wszyty to już po wszystkim i sukienka nie jest ładnie dopasowana