Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić122

POTWORNE ULTIMATUM!

Polecane posty

Gość co robić122

Słuchajcie! Jestem z chłopakiem pól roku. Bardzo się kochamy ale w te wakacje chcę pojechać nad morze do pracy. Nie wiem co mam robić żeby go do tego przekonać . Tłumaczę mu, że jadę tam zarabiać a nie dobrze się bawić i bardzo będę za nim tęsknić. Pieniążki są mi naprawdę potrzebne. Nie chce go tracić, lecz ten daje mi ultimatum - albo on albo wyjazd ;( Co o tym myślicie ?

Gość dziewczę z kafe
Jak można tak szantażować drugą osobę? :o Jakiś niedorosły chłopaczek...

Gość alayah
pakuj sie i jedz ja tak zrobiłam wiele razy:) i dalej bylismy razem pogada postraszy...i tak bedzie ok

Gość pamietaj
nigdy nie poswiecaj sie dla faceta, nie zasluguja na to. A ten szantaz jest smieszny... ile on ma lat ze sie tak zachowuje

Gość gupeek
autorko zachowujesz sie jak dziecko. jeżeli poważnie kochasz tego faceta, to jak możesz tak wyjechać bez niego? albo umówcie sie i razem jedźcie tam do pracy, albo znajdź sobie zajecie na miejscu.

Gość tru łajt nyga
zachowujesz sie jakbyś miała 16 lat :O

Gość trza_znac_zycie
najwyraźniej zdążył Cię poznać i wie, że jesteś słaba, że jak tam będziesz sama i jakiś facet się do Ciebie przystawi, to mu ulegniesz kocha Cię, więc nie dziwne, że chce Cię przed tym uchronić ale skoro Ty wiesz lepiej... czekamy na post po wakacjach: "co robić122: Byłam nad morzem sama i zdradziłam chłopaka. Źle się z tym czuję - jak mu o tym powiedzieć ?"

Gość co robić112
Sorry ale zdradzać go nie mam zamiaru, nigdy nie dałam mu powodów do tego aby mi przestał ufać. Wiem, że się o mnie boi i rozłąka będzie koszmarna ale w mojej miejscowości nie znajdę pracy. Bardzo go kocham i nie chcę go tracić ale pieniądze muszę zarobić na niezbędne mi rzeczy. Przykro mi, że nie mogę pójść z nim na jakikolwiek kompromis..

Gość dziewczę z kafe
Twój chłopak jest niepoważny. Jedź. Jeśli rzuci Cię z takiego powodu, to naprawdę nie masz czego żałować.

Co robić? Gdyby istniala możliwość to jechać razem ALE on już teraz przegiąl moim zdaniem stawiając ci warunek! Jesteś wolnym czlowiekiem, masz prawo decydować o swoim życiu, a jeśli postawil ultimatum to znaczy, że ci nie ufa. Chyba powinna się u was odbyć szczera rozmowa.