Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Isme

Mokre kobiety

Polecane posty

Mam pytanie, czy sa na forum kobiety, ktore sa "mokre". Mam na mysli nadmierne wydzielanie sluzu w trakcie podniecenia. Ja tam mam :( no i mojemu mezczyznie nie bardzo to sie podoba, ze "cieknie mi az po kolana". Czy mozna to w jakis sposob zmienic, jakos zmniejszyc ilosc wydzielania sluzu? Dzieki za odp.

Normalny, Usmiechnelam sie. Tylko, ze to dla mnie naprawde dosyc nieprzyjemne i myslalam, ze moze inne kobiety maja ten sam problem. Chcialam sie doinformowac, a Ty mnie Jaruzelskim potraktowales :)

Gość kabalero29
nie masz nadmiernego, a tylko obfite, Twój patrner powinien się cieszyć, to ułatwia tarcie, przez to on może dłużej

:( nie cieszy sie, a ze jest jak piszesz "obfite" to dzieki temu moge o seksie oralnym pomarzyc. Bo z moim mezem bedzie ciezko. Sluz jest praktycznie bez zapachu, jest lepki i przezroczysty. Cos jak lubrykant. Ale ilosc... porazajace. Moze jakas dieta jest na to?

Gość kabalero29
wiem z autopsji ale to nie jest nieprzyjemne, moja poprzednia przy moich pieszczotach jej cipuni potrafiła na mnie trysnąć, podobało mi sięto

Nie ma opcji na zmiane faceta, jest jaki jest, ale moze mozna "to" zmienic.

Gość kabalero29
oczywiście, nie zmieniaj tylko przyzwyczajaj go

Gość kabalero29
przejdzcie do orala wtedy, gdy jest najbardziej podniecony, w ppdniecieniu wiele rzeczy przechodzi, tylko musisz wiedzieć co go nabardziej kręci