Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laylaaaaaaaaaa

5 min temu własnie mnie skopał...

Polecane posty

Gość laylaaaaaaaaaa

On teraz śpi... 5 min temu mnie skopał

Gość laylaaaaaaaaaa
tak sie sklada,ze komp mam ciagle wl... pierwszy raz w ogole tu zawitałam... kur*** co ja mam zrobic z tym frajerem,,,on poprostu uwielbia mi chyba sprawiac bol.... kiedy tylko nie ma argumentow slownych potrafi mnie kopnac... uderzyc,wykrecic rece... jezu nie sadzilam,ze kiedykolwiek cos takiego mnie spotka... i ze nie bede umiala sobie z tym poradzic... nie potrafie go zostawic... jutro bedzie aniolem

Gość liczycie na łut szczęścia
jak masz ślady to idź na obdukcję, idź też na policję zgłosić to.

ludzie miejcie choc troche uczuc, dziewczyna pisze bo potrzebuje pomocy a wy zachowujecie sie skandalicznie! ktos kto nie przezyl podobnej sytuacji, nigdy tego nie zrozumie. a jesli nie rozumie-niech nie zabiera glosu !!! Uwazam ze pomimo swojej milosci powinnas porozmawiac z nim najpierw, i powiedziec ze dajesz mu ostatnia szanse, a z chwila kiedy uderzy Cie kolejny raz, odejdz. taki zwiazek nie ma najmniejszego sensu. bedzie Ci ciezko, ale po jakims czasie bedziesz na prawde szczesliwa, uwierz mi. trzymam kciuki :)

Gość laylaaaaaaaaaa
ten idiota teraz do mnie mowi ,ze mu przykro, ze płacze ,ze mnie cos boli... pyta sie jak sie czuje.. kotku... ja tego nie moge juz psychicznie wytrzymac... zawsze myslalam,ze jestem silna i nigdy sie zadnemu frajerowi nie dam... ze jeden ruch i go zostawie.. mam 21 lat... nie potrafie sobie z tym poradzic nie mam odwagi ani sily go zostawic... moi rodzice go uwielbiaja,ja udaje ze wszystko jest ok

Gość liczycie na łut szczęścia
ale to nie twoich rodziców życie ale twoje, nieważne, co oni czują do niego. idź to zgłoś. sama może poczujesz się silniejsza.

Gość laylaaaaaaaaaa
Wszystkim jest latwo powiedziec,zglos to,idz na policje,powiedz rodzicom... ja z nim mieszkam,wyprowadzilam sie do niego 300 km kupiłam mieszkanie,zareczyl sie ze mna... nigdy ani slowa nie powiedzialam o nim zlego a teraz oswiadcze ,ze mnie leje? pozatym moj brat jezeli sie tylko dowie zabije go,albo zrobi z niegoo kaleke i sam bedzie jeszcze za niego pokutował...powtarzał mi to setki razy,ze jezeli ktos na mnie podniesie reke nie podruje ... a ja zawsze z usmiechem mowialam,ze nie.. napewno nie X ....

Gość TT29
to mu powiedz, ze jak Cie jeszcze raz tknie cielesnie, to mu Twoj brat lapy polamie i final

Gość laaskaa
TYLKO NIE RODŹ DZIECI TEMU PSYCHOPACIE!!!!!!!!!

wyprowadziłam się, kupiłam mieszkanie, oświadczył mi się, blaaa blaa blaaa kobieto gdzie ty masz rozum?????????????? facet cię skopał a ty próbujesz znaleźć dla niego usprawiedliwienie, to żałosne!!! I wiesz co, wydaje mi się że Ty dobrze o tym wiesz, tylko nie masz na tyle odwagi, żeby z nim skończyć, wolisz by Cię poniżano, bito... tylko czego w takim razie szukasz na kafe??

Gość e tam...,
zaręczyny to nie ślub, mieszkanie to dobra lokata kapitału. masz wsparcie w rodzinie- czego chcieć więcej. zamykaj ten rozdział. za młoda jesteś na borykanie się z takimi problemami. tak na prawdę nic cię przy nim nie trzyma. zmiataj od niego i to już. rodzice ci na pewno pomogą rozwiązać kwestię mieszkania. wynająć lub sprzedać...

Gość typ spodni
Lubię kiedy na nas mówicie ciipa.Podnieca mnie to ;)

Powiem tylko...kiedykolwiek ułozysz sobie z nim życie-rodzinę-będziesz żałować,będziesz zastanawiała się czy nie odejść.Więc może teraz zapytaj czy nie poszedłby z toba na terapie,póki nie ma dziecka.

Gość trzepot skrzydeł
przeczytaj sobie trzepot skrzydeł Grocholi...

Jeśli nie, on sienie zmieni,poprostu odejdź,może to go nauczy chociaż lepszego stosunku do innej kobiety.

Gość ffuser
topik jest tak idiotycznie durny ze nie warto sie na nim udzielac ! tym samym: bez odbioru :D