Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam satysfakcje

Rzucil mnie dla bylej a ona go nie chce, he he he

Polecane posty

Gość taaaaaak taaaaaak :)
Takiej sytuacji jak autorka nigdy nie miałam i mam nadzieję, mieć nie będę, ale chłopak dostał przynajmniej nauczkę :)i tez bym miała z tego wielką satysfakcję :)

Niech mają to na co zasłużyli :P

No, ale my tego nie wiemy do końca :P Sam mówisz, że dziewczyny wszystkiego do końca nie mówią to by wychodziło na to, że mężczyźni mają to samo, bo nie chce mi się wierzyć, że tylko kobiety są kłamliwe, a faceci szczerzy i prawdomówni.. Z tym oszustwem to na 1 miejscu mogę posadzić swojego byłego :P 🌼

Okłamał mnie z wiekiem, wykształceniem i tym, że nie pracuje "w ogóle" ze swoją byłą :P Buahahah! Teraz to serio każdego proszę o dowód :)

Ale tego że faceci są prawdomówni to też nie napisałem :) Wiem tylko tyle że ja na pewno nie mam nic do ukrycia przed dziewczyną, o co zapyta to dostanie na to odpowiedź.

Gość djkjsiofiosjdssss
dobrze tak chujowi,ma nauczke

ja teraz też będę prosiła o dowód:-) koniec naiwności i łatwowierności, bo oni to po prostu kochają wykorzystywać.

To źle po prostu trafiasz :) znaczy źle szukasz, mój psycholog (wykładowca) mówił nam, że po to ludzie wchodzą w kolejne związki by czerpać z nich wiedzę i uczyć się na błędach (po kilku związkach jesteśmy w stanie zauważyć co nam się podoba u każdej osoby, jakich cech szukamy, a jakich nie chcemy). Ja zawsze na to zwracałam uwagę i próbowałam być ostrożna, poznawałam różne osoby i łatwo wnioskowałam o co komu chodzi, a jak się przejechałam z tym typem to zaczęłam być naprawdę uważna :) No i przede wszystkim trzeba szukać domatorów :P Bo sama nią jestem i wiem, że większość facetów po 25roku życia ma już dość imprezowania, przeżyli swoje i im się już po prostu nie chce :) Mój to by najlepiej z domu nie wychodził i ciągle grał na kompie.. Także są plusy i minusy, ale wole to siedzenie w domu niż by miał się szlajać po klubach.

Lepiej " my się ciągle zbieramy do kina i Auchan" a nigdy tam dojść nie możemy :P

Powodzenia :) Daj znać co wyszło :)

Gość mam satysfakcje
a wiecie co mnie najbardziej bawi w tej calej sytuacji? Naczytalam sie na kafe roznych topikow dziewczyn, ktore mialy jazde z powodu bylej swojego faceta, a ktory to facet zawsze zapenial je ze to tylko kolezanka i nic ich juz z nia nie laczy. Moj mi wmawial to samo: to tylko kolezanka. A teraz to ona mu mowi ze jest tylko jego kolezanka :) Coz za ironia losu.

Gość pipi langstrumph
Rzeczywiście śmieszne z tą koleżanka. Chciałoby się powiedzieć uważaj bo marzenia (kłamstwa) się spelniaja.hi hi

Gość mialam mpodobnaaa sytuacje
moj byly tez mnie zostawil dla swojej byłej a ta po dwoch dniach go kopnela w dupę...to oczywiscie mchcial wrocic do mnie jak mu powiedzialam ze mi sie chce na niego rzygac to powiedzial do mnie ze dziekuje za wsparcie.... do dzis czuje obrzydzenie na jego widok...a to juz minelo 3 lata od tego zdarzenia...