Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teresita

chętnie powróżę

Polecane posty

Gość Teresita

Mam pół godzinki zanim pójdę spać.Proszę podać imię,datę urodzenia i pytanie konkretne

Gość Glen Błe
nie , dziękuję :P

Gość Teresita
czy jest ktoś chętny?

Gość erahbnbhbjbnuj
Karolina 29.01.1985 kiedy mój mąz znajdzie prace

Gość a ja chetnie sie doowiemm
milena 11.07.1985 jak rysuje sie moja przyszlosc zawodowa, tzn.czy znajde w najblizszym czasie jakas odpowiadajaca mi prace?

Gość Sylwia31wwwwwwwwwwwwww
co mnie czeka w najbliższej przyszłości? Sylwia 02.01.1979 rok

Gość Teresita
erahbnbhbjbnuj Karolina 29.01.1985 kiedy mój mąz znajdzie prace Moja droga widzę,że znajdzie ale jeszcze nie teraz ,potrzeba tu cierpliwości i wiekszych starań jego.Jednak myślę,że w okresie 2 miesięcy powinno coś ruszyć z miejsca z tą pracą.

Gość erahbnbhbjbnuj
ok dzięki jeszcze jedno pytanie kiedy będzie pierwsze dziecko p.s. pocieszyłaś mnie

Gość Teresita
a ja chetnie sie doowiemm milena 11.07.1985 jak rysuje sie moja przyszlosc zawodowa, tzn.czy znajde w najblizszym czasie jakas odpowiadajaca mi prace? Jakaś praca na pewno się znajdzie,aczkolwiek na dzień dzisiejszy nie będzie to praca która by Cię w pełni satysfakcjonowała...

Gość Teresita
Sylwia31wwwwwwwwwwwwww co mnie czeka w najbliższej przyszłości ? Sylwia 02.01.1979 rok Zadałaś bardzo ogólnie pytanie,ja tu na dzień dzisiejszy widzę jakiś wydatek pieniężny

Gość Teresita
[zgłoś do usunięcia] erahbnbhbjbnuj ok dzięki jeszcze jedno pytanie kiedy będzie pierwsze dziecko p.s. pocieszyłaś mnie Kochana,dzieciątko będzie z całą pewnością.Jednak jeszcze nie teraz,nie w tym roku.Karty pokazują,że musicie mieć bardziej ustabilizowana sytuację rodzinną wtedy pojawi się także dziecko.

Gość erahbnbhbjbnuj
Teresita bardzo dziekuję:-) słodkich snów

Gość Teresita
stylowaa Ania 20,12,1979 ,kiedy doczekam sie dzieciątka? Sądzę,że będzie to w ciągu najbliższych 2 lat od dnia dzisiejszego.

Gość Sylwia31wwwwwwwwwwwww
Teresita z tym wydatkiem to się doskonale zgadza bo będę miała ich w najbliższej przyszłości bardzo dużo ale to akurat wiem. Dziekuje :)

Gość Sylwia31wwwwwwwwwwww
W takim razie jeśli pytanie było mało konkretne to chciałabym wiedzieć jak bedzie wyglądało moje życie zawodowe w ciągu następnych 5 lat. Dodam że obecnie nie pracuję Sylwia 02.01.1979

Gość erahbnbhbjbnuj
Teresita nie obrazisz sie jak zadam jeszcze jedno pytanie? czy karty tego nie lubią? Chciałabym wiedziec czy będe miała dobra pracę, to już wszystko na mój temat:-) Ale jak juz za duzo to zrozumiem

jeśli mogę to jeszcze jedno poproszę 20.12.1979 Ania-jak bedzie wygladać moja sytuacja materialna za parę ltek,dobrze czy źle?

Gość erahbnbhbjbnuj
erahbnbhbjbnuj to sie tyczyło Karolina 29.01.1985

Gość Teresita
W takim razie jeśli pytanie było mało konkretne to chciałabym wiedzieć jak bedzie wyglądało moje życie zawodowe w ciągu następnych 5 lat. Dodam że obecnie nie pracuję Sylwia 02.01.1979 Wydaje mi się,że jeszcze w tym roku powinna pojawić się u Ciebie jakaś praca,jednak nie będzie ona na stałe,z czasem zamienisz ją na inna bardziej opłacalna dla Ciebie

Gość 2222222222222222222
to i moze ja sie zapytam...czy niedlugo spotkam swoja milosc? Alicja 25.02.1982

Gość Sylwia31wwwwwwwwwwww
dziekuję :)

Gość Teresita
Teresita nie obrazisz sie jak zadam jeszcze jedno pytanie? czy karty tego nie lubią? Chciałabym wiedziec czy będe miała dobra pracę, to już wszystko na mój temat Ale jak juz za duzo to zrozumiem Sądze,że będziesz miała :)

Gość Sylwia31wwwwwwwwww
Teresita wróżysz z kart tarota?

Gość Teresita
stylowaa jeśli mogę to jeszcze jedno poproszę 20.12.1979 Ania-jak bedzie wygladać moja sytuacja materialna za parę ltek,dobrze czy źle? Moja droga karty pokazują,że Twoja sytuacja materialna będzie ulegała zmianom.Jednak za parę latek powinna być lepsza i bardziej ustabilizowana niż na dzisiejszy dzień

Gość erahbnbhbjbnuj
:-)))))))))) dziękuję dobranoc

Gość moje życie uczuciowe
ania 27 02 1989 Chciałabym wiedzieć jak ułoży mi się z mężem w związku.

Gość Teresita
2222222222222222222 to i moze ja sie zapytam...czy niedlugo spotkam swoja milosc? Alicja 25.02.1982 Z pewnościa kogos niedługo spotkasz,być może juz jest ktoś taki kto czasami chodzi Ci po głowie... jednak na dzisiejszy dzień nie będzie to taka prawdziwa miłość na stałe.Potem pojawi się ktoś inny ale musisz na to troche poczekać