Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teresita

chętnie powróżę

Polecane posty

Gość Nutka delikatnosci
Marzena 19.09.1985 Czy w tym roku uda mi się wyjechać za granice?

Gość Teresita
dariadra daria 16.05.1983 jak widzisz moje życie uczuciowe? Moja droga pokazuje mi się tu,że w podejmowaniu decyzji zbyt mocno kierujesz się emocjami,zwłaszcza w miłości.W miłości jesteś bardzo otwarta, ale nieraz zapominasz o codziennych obowiązkach.Musisz to zmienić wtedy Twoje życie uczuciowe poprawi się.

Gość Teresita
On_22 03.04.1988r Kamil Czy zniknie ten problem i będziemy z obecną szczęśliwą parą?? Nie bardzo rozumiem Twoje pytanie.Jeśli chodzi Ci o zwiazek proszę jeszcze o date partnerki

Gość maszoperia
Beata 26.08.1985 czy moja sytuacja finansowa poprawi się?

Gość agat123456
Anna 24.07.1981 dziś ma wizytę kontrolną u lekarza stąd moje pytanie: czy mój syn jest zdrowy?, syn Bartosz 02.03.2009?

Gość Teresita
Nutka delikatnosci Marzena 19.09.1985 Czy w tym roku uda mi się wyjechać za granice? Raczej tak choć mogą być jakieś drobne przeszkody co do tego wyjazdu.Ale jeszcze nie w tym miesiącu ten wyjazd

Gość fiku mika
Ewa 28.08.1983 kiedy wreszcie się wyprowadzimy od teścia?

Gość Teresita
maszoperia Beata 26.08.1985 czy moja sytuacja finansowa poprawi się? Tak poprawi się ale na to potrzebny jest tu czas.Ale z cała pewnością będzie lepiej,nie martw się!

Gość Teresita
agat123456 Anna 24.07.1981 dziś ma wizytę kontrolną u lekarza stąd moje pytanie: czy mój syn jest zdrowy?, syn Bartosz 02.03.2009? Kochana może tu coś jest ale nie jest to nic bardzo poważnego,co miało by zagrażać jego życiu.To tylko przejściowe.

Gość maszoperia
ufff... oby:) dla Cb🌼

Gość 254789
06,04,1989 co sie wydarzy w te wakacje?

Gość malwa15987
Małgorzata 04.07.1983 czy w tym roku zajdę w ciążę?

Gość katasssia
Kasia 15.09.1973 dlaczego Krzysztof tak długo milczy ?

Gość kasssssssieńńka
15,01,83 Kiedy poprawi się moja sytuacja finansowa?

Gość ciekawska zoska
agnieszka 24.03.1977 czy moje małżeństwo przetrwa?:(

Gość ciekawska zoska
zapomniałam o dacie urodzin męża 04.01.1977

Gość Teresita
fiku mika Ewa 28.08.1983 kiedy wreszcie się wyprowadzimy od teścia? Na razie będzie trudno z tą wyprowadzką,czeka Cię jeszcze wiele nerwów z tym związanych.Jednak ten moment na pewno nastąpi ale jeszcze nie w najbliższym czasie...

Gość katasssia
Krzysztof 19.05.1976

Gość Teresita
254789 06,04,1989 co sie wydarzy w te wakacje ? Na pewno jakiś wyjazd bliższy lub dalszy,prawdopodobnie w gronie znajomych

Gość On_22
19.11.94 Kasia 03.04.88 Kamil Czy mój problem z byłą zniknie a z K będziemy szczęśliwą parą?

Gość Teresita
malwa15987 Małgorzata 04.07.1983 czy w tym roku zajdę w ciążę? Sądzę,że tak ale nie jest to pewne na 100 %,ale tu raczej pod koniec roku lub początek następnego

Gość fiku mika
Ewa 28.08.1983 dziekuję, choć jestem niepocieszona:( mam jeszcze jedno pytanie: czy mój nowy sposób na zarobek się rozwinie?

Gość Teresita
katasssia Kasia 15.09.1973 dlaczego Krzysztof tak długo milczy ? Kochana wydaje mi się,że on sam nie wie czego chce,nie może się zdecydować,musi to wszystko przemyśleć,waha się...Ciągle zmienia zdanie w tej kwestii.Musisz czekać

Gość Teresita
kasssssssieńńka 15,01,83 Kiedy poprawi się moja sytuacja finansowa? Sądzę,że poprawa będzie ,około pół roku od dnia dzisiejszego

agnieszka 05.12.83 artur 11.10.77 czy mąż upora się z nałogiem i czy jest szansa na drugie dzieciątko w najbliższym czasie czy może się rozstaniemy

Gość Ameliaaaaaaaaaaaaaaa
TO JA POPROWSZE 20.01.1984 Ania Kiedy wyjdę za mąż - czy znam juz przyszłego męża. Brunet, blondyn??? Kiedy go poznam jeśli nie znam.

Gość dariadra
16.05.1983 daria ,napisz mi prosze czy ktos sie pojawi wmoim zyciu?a może już jest?

Gość Teresita
ciekawska zoska agnieszka 24.03.1977 czy moje małżeństwo przetrwa? 11:57 [zgłoś do usunięcia] ciekawska zoska zapomniałam o dacie urodzin męża 04.01.1977 Oboje poruszacie się po różnych drogach życia. Nie oznacza to jednak niedopasowania. Przeciwnie, odmienność Waszych Dróg Życia może być źródłem wzajemnego uzupełniania rodząc silną potrzebę pozostawania w bliskim związku. JA BYM OBSTAWIAŁA,ŻE PRZETRWACIE,pojawi się poprawa waszych stosunków musisz tylko na to poczekać

Gość Teresita
On_22 19.11.94 Kasia 03.04.88 Kamil Czy mój problem z byłą zniknie a z K będziemy szczęśliwą parą? Ten problem będzie sie utrzymywał jeszcze przez jakis czas.Jednak moim zdaniem nie masz dużych powodów do obaw bo widzę tu uczucie do Ciebie z jego strony.Możecie być szczęsliwą para,jednak muszisz dac sobie na luz z jego przeszłością,przestac się doszukiwac problemu.Jednak nie pozwalaj by ona wchodziła miedzy was,tylko w umiejętny sposób,nie poprzez kłótnie,raczej spokojną rozmowe z nim.