Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy prosze okularcie

zepsuły mi sie okulary!! odpadła rączka :( co teraz? da sie naprawić?

Polecane posty

to nie były jakies plastiki z karfura \za 4 zł ani też nie jakies oryginalne diory za 900 zł ale bardzo je lubiłam:( :( da sie to naprawic?? odpadło całe mocowanie...rączka...one trzymają sie na twarzy i bez tej jednej rączki ale jak związe włosy w kok to bedzie to głupio wygladalo :( :(

Gość dcfsadv
da się naprawić, mój brat miał podobną sytuację. Idż to dobrego sklepu okulistycznego na pewno naprawią za małe pieniądze;)

Gość słodkipuziaczek
wez kropelke co kropelka sklei , sklei tego nic już nie rozdzieli :D

boje się że optyk ze mni zedrze frycowe :o te okulary to przeciwsłoneczne, ale takie retro, jeszcze mojej babci :( boje sie że optyk bedzie sie śmiał :/ a ile mniej wiecej może wziac?

Gość dcfsadv
słodkipuziaczek- sama lepiej tego nie klej bo jeszcze spieprzysz sprawę. Cena takiej naprawy to mniej nić 15 zł (ale ta cena może się wahać)

szkoda że mam fobie społeczną i znając życie nie załatwię tego :( ale dzięki za radę :) albo wyślę chłopaka z tym ;p a czy taki optyk może wycenić wartosc okularów?

Gość gość
Ojejku, no to jak się zepsuły, to po prostu idź do optyka i tyle. Ja mam swojego sprawdzonego i zawsze jak coś się dzieje chodze: http://www.optyk-promed.pl/. jak się nie da naprawić, no to na miejscu robię nowe...wyboru innego nie ma

Gość gość
Ja mam swojego optyka Optyk Vision www.optyczny.pl- zawsze tam kupuję i w razie problemu tam szukam pomocy. Dodam też że otrzymałem tam też pomoc dla kolegi któremu wypadło szkiełko także polecam! A jeśli z zausznikiem coś się dzieje zawsze można domówić nowy

Gość gość
NOOOOOOOOOOOOOO autoraka lata 8 lat w zepsutych okularach

Gość gość
W Krakowie mam sprawdzonego optyka na Krowoderskiej (ich strona – http://www.oko-design.com/). Fajne sympatyczne podejście do klienta od samego wejścia. Robią badania, okulary robią na zamówienie i nie trzeba na gotowe długo czekać wcale.