Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrospaczona66

zgwałcono mnie...nie wiem co robić

Polecane posty

Gość jaa25
zart w bardzo zalosnym stylu

Gość etdfufy
i tak Ci już nikt nie uwierzy

Gość hhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm
zrozpaczona za pozno ja bez uprzedzania ciebie zadzwonilam do brata prokuratora i dalam mu namiary na twoj topik ale bedziesz miec niestety przerabane bo sprawa ruszyla z kopyta jako 14latki......

Gość emaljowana 35
wiesz, że ktoś mógłby cię namierzyć po IP i zawiadomić policję akurat można robić prowokacje i one są czasami potrzebne, śmieszne, powodują dyskusje ale to była głupia dziecięca zabawa

Gość etdfufy
no współczuje ci, będziesz miała teraz niezłe problemy - może czegos cię to nauczy

Gość laskowiak mika
Ja przepraszam ale przeczytałam ten topik przejęłam sie że tak młoda dziewczyna została tak skrzywdzona moj mąż zajmuje sie nad przemocą nad nieletnimi zadzwoniłam do niego zajął sie tym teraz wchodze i TAKIE JAJA!!!!! no KURWA juz teraz za pózno sprawa poszła dalel IP tez juz bedzie załatwione znaczy sie adres pięknie pięknie!!!!

Gość takie żarty są głupie
przede wszystkim dlatego, że wyrządzają krzywdę osobom, które naprawdę spotyka taka tragedia. Wyobraź sobie co czuje zwałcona dziewczyna czytajć takie żarty. Jaki to ma wpływ na jej decyzję: powiedzieć czy nie. Może jakiejś naprawdę zgwałconej 14latce ktoś powie: "czy czasem nie naczytałaś się kafe" lub "mam uzasadnione obawy by ci nie wierzyć - w końcu nastolatki żartują sobie w ten sposób np. tu". Zamiast gadać o kastracji i karze śmierci dla pedofilów może dobrze byłoby podejść do sprawy po prostu z powagą?

Gość jaa25
jesli ktos naprawde to zglosil ta masz naprawde przerabane, ale wiesz wcale nie jest mi ciebie zal, nastepnym razem zastanowisz sie co piszesz smarkulo

Nigdy wiecej nie pisz takich rzeczy na forach:( Tym raze Ci sie upiekło. Następnym razem zapukaja do Ciebie "smutni" Panowie i bedziesz wtedy sie tłumaczyć i to bardzo mocno. Jestem właśnie od takich spraw w sieci...i teraz musze zmienić nick...:(

Gość sdgdh dgjjiioyil
Co się upiekło, co się upiekło? Chłopaki już znają Twoje IP. I adres. Jadą zrobić to, o czym piszesz. Spełnić twoje fantazje erotyczne. Szykuj cipsko.

Gość zrosp
"zrospaczona" poszła wyrywać kable od Neostrady :D

Gość cherrycoke
przestańcie już zta policja albo prokuratorem, prowo jak nic przeciez kazdy widzi. zamiast oląc temat tojkeszcze bardziej się nakręcacie. Jesteście pokręceni. do autorki tematu: za taką prowokację nic ci nie grozi. nie przejmuj się.

Gość wrrrrruuuu
autorce gratulujemy debilizmu:)nie rozmnażaj się,nie można dostarczać światu kolejnych popaprańców!!

Gość matyjaszczyk
do cherrycoke na Twoim miejscu nie byłbym taki pewny tego:)

Gość etdfufy
hahaha dobre stwierdzenie wrrrrruuuu

cherrycoke---> mylisz się kolego/kolezanko.....oj, jak bardzo. Skoro korzystasz z internetu powinnaś/ powinieneś mieć elementarną wiedze nt. netykiety i PPK.

Zgodnie z artykułem 304 paragraf 1 kodeksu postępowania karnego każdy dowiedziawszy się o popełnieniu przestępstwa ściganego z urzędu ma społeczny obowiązek zawiadomić o tym prokuratora lub Policję. Zawiadamiając o popełnieniu przestępstwa należy podać wszystko, co wie się na temat przestępstwa i osoby przestępcy. Jeżeli jest to np. tylko nazwisko, wystarczy podać tylko nazwisko. Nie ma jakiś obowiązkowych wzorów pism, które należy wypełnić, aby zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa było ważne. Jeżeli zawiadomienie ma mieć charakter pisemny, należy: - podać adres prokuratury lub policji - podać (niekoniecznie) własne dane. Podanie własnych danych jest konieczne jeżeli chcemy w sprawie być przesłuchiwani w roli świadka - podać datę, miejsce - podać posiadane informacje.

Gość emaljowana 35
ci co mówią że można sobie pisać w necie co się che --JESTEŚCIE W BŁĘDZIE ! Obecnie prawo się zmieniło np.gdy dorosły podrywa dziecko w internecie to za to jest więzienie nie jesteśmy tacy anonimowi

Gość cherrycoke
i co jej zrobicie.? buahaha jesteście po prostu smieszni. każdy może pisac a wy jej możecie, że tak napiszę. gucio zrobić. a teraz podniecacie się jakimiś paragrafami.

Gość emaljowana 35
Bylam w takiej sytuacji - choć zupełnie inny temat - mam bar i cieszy sie powodzeniem wśród mieszkańców i mój konkurent oczernił moją firmę na forum że robie jedzenie z przeterminowanych artykułów, zepsutych , że brud itp podał ulicę, miejscowość i szok moje nazwisko :-O zaniosłam oskarżenie do policji internetowej , znaleźli go i wtedy sie dowiedziałam że to mój konkurent był strasznie zszokowany że go znaleźli, myślał że jest anonimowy :)

Gość cherrycoke
emaljowana- ale to zupełnie inny przypadek.

Gość pajacyk z pajacykowa
Normalnie powalil mnie na podloge tekst-"zrospaczona" poszła wyrywać kable od Neostrady :D :D :D

Gość odpowiem.....
no dobra być może to była prowokacja a jeśli nie ?....a dziewczyna wycofała się z tego co napisała tylko dlatego że boi się tych którzy ją zgwałcili i teraz zostanie z problemem sama ...mało jest takich przypadków ? ja w sumie mam mieszane uczucia

Gość czery kołk
Pierdolisz jak pojebany 🖐️

Gość emaljowana 35
to całkiem prawdopodobne...budując hipotezę można powiedzieć że dziewczyna została naprawdę zgwałcona a jak ktoś napisał że zajmie się prokuraturą i podejmuje się odszukania jej to sie wystraszyła, może żyje w małej miejscowości, jest jeszcze dzieckiem, boi sie rzeczywistości można tak pomyśleć