Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panimama

Biżuteria Trollbeads - zna ktoś?

Polecane posty

Pod wpływem tego artykułu (http://www.dlalejdis.pl/artykuly_moda/23-bizuteria/3496-trollbeads-zaprojektuj-wlasna-bizuterie) zainteresowałam się bransoletkami Trollbeads. Są piękne, stylowe i oryginalne :) Czy ktoś jest szczęśliwym posiadaczem tego typu biżuterii? Ile kosztuje taka zwykła prosta bransoletka? Moim zdaniem to świetny pomysł np. na biżuterię ślubną, a akurat szukamy czegoś oryginalnego na ślub mojej siostry... :-)

Gość gagatka889
Takie bransoletki są dość kosztowne, ale za to bardzo ekskluzywne! Moim zdaniem to idealny pomysł na biżuterię ślubną, bo jest oryginalne i przyciąga wzrok. Zresztą to też fajny pomysł na prezent ślubny :-) Trollbeads fajnie działa na Facebooku - można tam wygrać koraliki :-) Popatrzcie tutaj: http://www.facebook.com/pages/Trollbeads-Poland/331183481791

Gość majeczka8888
Popatrzcie na Facebooku - teraz jest jakiś konkurs i można wygrać bransoletkę i naszyjnik :) To całkiem dobry sposób żeby zacząć kolekcjonować Trollbeads, bo przecież koraliki są dużo tańsze niż łańcuszki :P

Gość renatka1987
Piękna jest ta biżuteria. Kupiłam coś takiego siostrze jako prezent ślubny i zrobiła furorę na weselu! :-)

Gość marzenka90
Właśnie weszłam na ich Facebooka i dowiedziałam się że jest konkurs i można wygrać naszyjnik i bransoletkę Trollbeads. Przy takich cenach tej biżuterii chyba warto wziąć udział w takim konkursie. Tym bardziej że nie jest jakoś specjalnie skomplikowany...

Gość MalaAtakaDuza
Są cudownee ! Ja przy zakupie bransoletki i zapięcia dostałam juz 2 koraliki gratis xD i nie mogę się doczekać kiedy kupię następne ;) Każdy zwraca uwagę na moją bransoletkę, i to cieszy xD Powoli będę sobie dokupować koraliki i jak już ułożę całą to będę mieć coś naprawdę pięknego i ekskluzywnego zarazem ;)

Gość green green green
Uwaga dziewczyny !!!! Trollbeads zrobil konkurs na projekt koralika i polski pomysl zakwalifikowal sie do najlepszej 10. do niedzieli mozna glosowac na koralik ktory nazywa sie Macierzynstwo i jest naprawde sliczny :)) kto moze nie glosuje :)) www.facebook.com/TrollbeadsPL