kris888 544 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Najpierw osoba z problemem alko musi uznać, że ten problem ma i poprosić o pomoc. U niej to jeszcze daleka droga do tego etapu, o ile w ogóle. Jak jeden z moich znajomych. Pił ponad 11 lat. Ale w końcu się ogarnął. Co ciekawe, sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 95 Napisano 5 godzin temu az tak wam zalezy na czyjejs trzezwosci a nie zeby go zbesztac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: Jak jeden z moich znajomych. Pił ponad 11 lat. Ale w końcu się ogarnął. Co ciekawe, sam. Też się zdarza chyba, ale rzadko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 504 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Myrtle Gordon napisał: To pisał kolega, zidiociała szloro. A zresztą, komu ja się tłumaczę? Dla zera bezwzględnego? Ty, już wiem. Ty po prostu nie pamiętasz co odwalasz No tak. Ale to nie oznacza że się nie ośmieszasz i nie dziw się obiegowej opinii o swojej komediowej osobie. W sobotę znowu kolega będzie bełkotał iebdkdjdvhs sobdgshsj oiiiìiiiiioo? Pytam dla znajomej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 13 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Może zdaje sobie z tego sprawę, tylko przed nami udaje. Może, ale wtedy by unikała pisania na forum po kielichu, chyba, że nawet nad tym nie panuje, czy wejdzie na forum wtedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 58 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: az tak wam zalezy na czyjejs trzezwosci a nie zeby go zbesztac Oczywiście, symboliczna lampka wina raz na tydzień robi ze mnie alkoholice najgorszego sortu. Ale wylać szambo można i gnoić, tak tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 13 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: az tak wam zalezy na czyjejs trzezwosci a nie zeby go zbesztac Mnie na niej nie zależy. Zaczęła mnie hejtować z salową, to zaczęłam komentować. Przy czym jednak przy aż takich cyrkach i tak komentarze by się zaczęły od ogółu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 544 Napisano 5 godzin temu Lepiej nie pisać po kielichu w internecie. Bo potem takie głupoty wychodzą, że aż wstyd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 504 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: az tak wam zalezy na czyjejs trzezwosci a nie zeby go zbesztac Mi zależy żeby je obie zbesztać bo już przesadzają z pluciem i absurdem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 13 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ty, już wiem. Ty po prostu nie pamiętasz co odwalasz No tak. Ale to nie oznacza że się nie ośmieszasz i nie dziw się obiegowej opinii o swojej komediowej osobie. W sobotę znowu kolega będzie bełkotał iebdkdjdvhs sobdgshsj oiiiìiiiiioo? Pytam dla znajomej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 504 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Oczywiście, symboliczna lampka wina raz na tydzień robi ze mnie alkoholice najgorszego sortu. Ale wylać szambo można i gnoić, tak tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 58 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ty, już wiem. Ty po prostu nie pamiętasz co odwalasz No tak. Ale to nie oznacza że się nie ośmieszasz i nie dziw się obiegowej opinii o swojej komediowej osobie. W sobotę znowu kolega będzie bełkotał iebdkdjdvhs sobdgshsj oiiiìiiiiioo? Pytam dla znajomej Komediantka to z ciebie pierwszej klasy, polonezowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 544 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Francuzi piją wino, kieliszek do obiadu i to jest ok. Ale mimo wszystko... polecam zero alkoholu. Ja jestem 100% abstynent. Edytowano 5 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 504 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Komediantka to z ciebie pierwszej klasy, polonezowa. Iidhhhdhh osbvehikd bleblebleble. To po twojemu chyba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 350 Napisano 5 godzin temu 31 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jaka kultura Przecież pracujemy na ciebie i żadna to tajemnica. Zasiłki jako samotna matka, dwoje dzieci i każde z innym, 800 +, babcia pomaga finansowa. Chcesz się licytować dalej? Czy nadal alkoholikom tirowcom udzielasz porad, skoro sama masz niezły bajzel.. Cóż. Nikt nie powiedział, że będzie łatwo Salowa sråm na ciebie. A teraz zglaszaj mój post, klik, klik, klik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 95 Napisano 5 godzin temu (edytowany) ej do tego nie poczeba alkoholu Edytowano 5 godzin temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 504 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: ej do tego nei czeba alkoholu Do czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 608 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Oczywiście, symboliczna lampka wina raz na tydzień robi ze mnie alkoholice najgorszego sortu. Ale wylać szambo można i gnoić, tak tak. Nie obraź się, ale wygląda to trochę inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 95 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Do czego? do Iidhhhdhh osbvehikd bleblebleble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 58 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Iidhhhdhh osbvehikd bleblebleble. To po twojemu chyba? Chora psychicznie. Wiedziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 608 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, xDxDxDxD napisał: Salowa sråm na ciebie. A teraz zglaszaj mój post, klik, klik, klik. Weź się za robotę to jej ulży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 58 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Też się zdarza chyba, ale rzadko. lepiej być salową niż polonezową. Albo podręczną utrzymanką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 177 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Oczywiście, symboliczna lampka wina raz na tydzień robi ze mnie alkoholice najgorszego sortu. Ale wylać szambo można i gnoić, tak tak. Przecież ty zakładasz tematy a po godzinie w tym samym temacie piszesz ‚ja taki temat zalozylam’ ? plus posty przepraszalne za odwalanie maniany na forum Madzka niech ci doradzi bo ona sie specjalizuje w wykrywaniu szybkim alkoholików na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 544 Napisano 5 godzin temu Myrtle, mam pytanko. Był temat muzyczny, dostałem powiadomienie ale skasowany - co mi odpisałaś w temacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 504 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Chora psychicznie. Wiedziałam. No autentycznie nie pamięta, dobra jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 504 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Kocopoł napisał: do Iidhhhdhh osbvehikd bleblebleble No co ty, to już trzeba nosem pisać a pokój wiruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 95 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: No co ty, to już trzeba nosem pisać a pokój wiruje. to jest strumien swiadomosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 544 Napisano 5 godzin temu Dobra ja spadam. Temat leci do zakładek, może do jutra się utrzyma. Dobrej nocki wszystkim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 350 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Malowany napisał: Weź się za robotę to jej ulży Nawet jakbym robiła na 2 etatach to tego nie napisze bo za bardzo ją tiggeruje brak pracy zarobkowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 504 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: to jest strumien swiadomosci Strumień świadomości ma jakąś semantyczną formę mimo wszystko. Ona pada na klawiaturę i wciska randomowo aż w końcu trafi w enter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach