Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lala89k

kolejny cykl starań..

Polecane posty

hej dziewczyny, staram się od 3 miesięcy o dzidziusia i nic. Mój cykl trwa 28 dni. Obecnie jestem w 17 dc. Owulacja przypada niby na 15,16 czerwca. Przytulaliśmy się z moim miśkiem od 12 do 14, ale jest mi smutno jakoś, czuję że znów nic z tego nie bedzie. Byliśmy wyluzowani bo wyjechaliśmy w góry na taki dłuższy weekand. Mam nadzieje że się uda , ale z drugiej strony czuję że się nie udało. Jakoś tak dziwinie jestem nastawiona. Czy któraś z was tak miała. ? Buziaki

Ja tak miałam w poprzednim cyklu... byłam przekonano że cykl był bezowulacyjny i rzeczywiście w ciążę nie zaszłam...

Gość ciezarowkaa25
wyluzuj się i czekaj spokojnie - ja zaszłam w 4 cyklu a tak chciałam wcześniej bo to bo tamto - spokojnie żyj swoim życiem a maluszek będzie niedługo - korzystaj póki was jest dwojke i niemasz ciążowych dolegliwości :)

Gość Isiaczek1989
ja tez od 3 cykli sie staram i niestety nic :( tylko u mnie cykl trwa 32-35 dni i z tymi plodnymi to mam roznie :/

Ja starałam sie 7 cykli. Zaczęlismy spokojnie ale nic nie wychodziło w końcu kupiłam sobie testy owulacyjne aby ustalic w którym dniu mam owulacje i dalej nic nie wychodziło. Testy nie wykazywały owulacji. Pojechałam do gina . Wyznaczył mi wizyte w okresie spodziewanej owulacji i wyszło ze mojej jajeczko rośnie do 2 mm i na tym koniec. Dostałałam leki na owulację. Kupiłam test owulacyjne wziełam leki nie uprawieliśmy sexu z mężem aż do dnia gdy test pokaże owulacje i udało sie po pierwszym miesiącu brania leków.

u mnie drugi cykl...do @ został tydzień a od dwóch dni strasznie boli mnie podbrzusze, nie wiem co to bo nigdy tak nie miałam...najwazniejsze aby sie nie spinać, kurcze ale jak przychodzi @ to taki żal sie czuje ehhh

no właśnie ja wczoraj też zakupiłam testy owulacyjne ;)

extaaasy nie jedna ty sama tak czujesz ja to wogle sobie juz dalam spokoj przestalam myslec o ciazy bo zmienialm prace znalazlam sobie nowe zajecie i tak lipa 2,5 roku juz co miesac załamka dlaczego itd...ale wyluzowalam od jakegos czasu noi zaczelam bra castagnus i olej z wiesiołka jest tak zachwalany ze tyle kobietom juz pomógl wiec go biore ale dopiero 4 dzien wiec zobaczymy co bedzie moze akurat zaskocze po tym

Gość ja też chcę..
to jest moj 5 cykl staran i do tej pory nic. czekam na dzien @ moze wtedy cos sie zacznie :D dodam jeszcze ze mam cykle nieregularne ale dosc dlugie (35-40) od 3 miesiecy zazywam kwas foliowy i staram sie zmienic diete na lepsza ale jakos mi to nie wychodzi :P

ja starałam się około 11 mies. W dużej mierze to psychika, bo zaszłam w ciąże kiedy całkowicie już psychicznie się na dziecko nie nastawiałam... dosłownie zapomniałam, że chce bardzo zajść w ciąże.

Witam! Może podtrzymamy ten wątek "przy życiu" ;) ? Wiesiołek i Castagnus biorę 2 cykl. W zeszłym cyklu śluz był słabiutki cały cykl, a teraz jest o niebo lepiej :) Dzisiaj jest mój 12 dc , a cykle mam ok 28-dniowe. Testować będę 3 lipca - bo idziemy na weselisko - więc chciałabym już wiedzieć. to będzie co prawda 27 dc, ale zakupiłam już na all testy ciążowe Acon (ultra czułe) więc wynik powinien być wtedy adekwatny... W domu mam już przesłodką 3-letnią córcię, która marzy o siostrzyczce ;)