Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

Stres

Polecane posty

ja nawet nie mam czasu wyjść z biura a zjadłoby się coś smacznego. Kochana zmobilizowałaś mnie do chwilowej ucieczki na miasto... :D

naczelny - tak ,wiem:) zamówiłam kiedyś obiad i wstydu się najadłam bo zarządca budynku musiał kierować faceta do moich drzwi,a zanim tu doszedł wszyscy z korytarza wiedzieli kto zamówił kurczaka z surówkami. Także wolę iść sama :D

haha :D Siostra moze najwyższa pora :D A co do kurczaka- sama wiesz, ta jego barowa woń , trudno ją zakamuflować , każdy wie co jadłaś na obiad. Nie ma to jak na spokojnie w domku:)

Naczelny- na konsumujących facetów to inaczej patrzą niz na laski, wierz mi :D Ostra- nieżbędnik biurowy- Odświeżacz powietrza na walącego kebaba... :D Policjant?czemu nie:D

Pamiętam jak kiedyś wracałam z gór, była pora obiadowa, zajechałam do MC Drive i zamówiłam 5 cheesburgerów duzą colę i frytki :D Koleś mało nie umarł w okienku :D:D

haha :D toż to dyskryminacja no:) sama widzisz kochana,na chłopa dziwnie by nie spojrzeli. W MC to naprawdę trzeba zjeść 5 cheesburgerów żeby się w miarę najeść

to musisz kochana pośmigać po mieście. Bo niewiem czy na allegro jest coś godnego uwagi :) też mam 2 wesela i nie chce mi sie nawet myslec co na siebie zaloze

Właśnie, na allegro ciuchów nie kupuję, jak znajdę coś coś ciekawego (krój) kupię materiał i dam chyba krawcowej..

ja ostatnio na grila robiłam pieczarki nadziewane mięsem mielonym z serem na wierzchu, i ziemniaki nadziewanie pieczarkami z cebulą i duużo pieprzu :D