Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cien cienia

Piecyk gazowy-problem

Polecane posty

Gość cien cienia

A wiec mam ten cholerny piecyk gazowy, ktory odmawia mi wspolpracy. Odkrecam kurek z ciepla woda, a on w ogole nie chce zaskoczyc! Minie dobrych kilka minut az sie wlaczy a zaraz potem znowu gasnie. Czasami wlacza sie od razu jak przelacze na prysznic ale tez nie zawsze. Baterie sa nowe. Juz mam tego serdecznie dosyc:/ A mieszkanie wynajmuje wiec nie kupie nowego, wlasciciel tym bardziej bo ma chwilow problemy finansowe. Poradzi ktos cos?

Gość może wsystarczy go
przeczyścić? zadzwoń do własciciele - niech wezwie serwis - ja w moim piecyku musze czyścic filtry 2x w roku inaczej tak samo się zacina.

Gość może lepiej byłoby abyś nie
bo jest zapchany. Wezwij jakiegoś magika bo jeśli dalej tak będzie, to któregoś dnia wybuchniesz razem z piecykiem. I pół bloku przy okazji... To bardzo NIEBEZPIECZNE!!!!

Gość pajacyk z pajacykowa
Trzeba go przeczyscic-duzo to nie kosztuje.Nie ignoruj tego bo kiedys naprawde mozesz wyleciec w powietrze albo zwyczajnie sie zatruc czadem...

Gość cien cienia
To az takie niebezpieczne? Ok, musze sie tym zajac. Ale prosze powiedzcie mi, kogo wezwac, kto moze to przeczyscic? Tzn. jak fachowo sie ten spec nazywa.

zadzwon do gazowni i powiedz ze chcesz przeczyscic piecyk gazowy.

Gość może wsystarczy go
no ja mam np junkersa to dzwonie do serwisu junkersa..... ale pewnie sa też jakieś "bazmarkowe" warsztaty - najlepiej zadzwoń do właściciela - on powinien mieć jakichś fachowców

Do gazowni dzwon i tam Tobie udziela wszelkoch informacji.

Gość może wsystarczy go
a co ma gazownia do piecyka gazowego? gazownia tylko gaz sprzedaje przecież....

Gość cien cienia
ten piecyk nazywa sie Neckar. Moze jest jakis serwis od nich. poszukam. Dzieki za wszystkie rady.

Gość cien cienia
Ja w ogole sie na tym nie znam i nawet srubokkretu nie mam. Wiec wydaje mi si, ze ktos fachowy musi sie tym zajac. Normalnie jestem przestarszona juz niezle:/

Gość Marcin_Kosiba
Z gazem nie ma żartów więc polecam skorzystanie z usług firmy fachowo zajmującej się wszelkimi, w tym gazowymi, instalacjami w budynkach. Sam niedawno korzystałem z usług http://www.krakow.przeglady-budowlane24.pl/ i szczerze mogę polecić, bo bez problemu usunęli wszystkie usterki, które wyszły w czasie przeglądu a ceny też mają bardzo konkurencyjne.

Gość gość
Warto mieć kontakt do sprawdzonej firmy na wypadek problemów z piecykiem gazowym czy instalacją gazową. Jeżeli mieszkacie we Wrocławiu to polecam wam www.gazserwis-wroclaw.pl Firma ta świadczy profesjonalne usługi serwisowe instalacji i urządzeń gazowych.

Gość gość
To trzeba zainwestować w piecyk gazowy dobrej jakości połączony z tym,że ktoś przyjdzie i go prawidłowo zamontuje. Ja polecam do tego http://zakladgazowy.pl/ bardzo dobre piecyki i montaż fachowy. Cena jest także okazyjne