Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olbencja

plamienia w 8 tyg ciąży

Polecane posty

Gość olbencja

tak tylko chciałam opisać swoją historię i szukam dziewczyn, które też tak miały :) w 4 tyg ciąży po raz pierwszy dostałam plamień, biegiem do ginka, dostałam duphaston i byłam na l4 przez 3 tyg. Potem poszłam na usg i okazało się, że z dzidzią wszystko ok :) wróciłam do pracy, teraz jestem w 8 tyg, znowu mam jasnobrązowe plamienia, trochę jak kawa z mlekiem, czasami troszkę ciemniejsze, ale nigdy żywa krew (bo już bym była w szpitalu) :) Głównie widzę je podczas wizyty w wc na papierze. Tamte plamienia okazały się niegroźne, te są identyczne, więc raczej też nie. Zadzwoniłam do ginki, kazała nie panikować, tylko zwiększyć duphaston i odpoczywać. Dodam, że moja praca nie jest stresująca, większość dnia spędzam przy biurku... Czy któraś z Was też miała takie plamienia? Jeśli tak, to co było ich przyczyną i kiedy ustąpiły?

Gość konfrontacje
Ja mialam tak jak ty. Plamienia zaczely sie w 5 tyg.Dostalam Cyclogest od lekarza i po kilku dniach ustaly,ale byly bardziej obfite niz twoje.

Gość konfrontacje
A przyczyna krwawienia byl krwiak w macicy.

Gość olbencja
no tak. Ale krwawienie to nie to samo co plamienie, prawda? :)

ja tez mialam brązowe plamienia w 8 tyg a w koncu ktoregos dnia dostalam krwawienia i wyladowalam w szpitalu z totalnym zakazem wstawania z lozka. Nie mialam zadnego krwiaka ani nawet pol nadżerki wiec to na pewno bylo cos pwoazniejszego.

Gość konfrontacje
Kurcze, przejezyczylam sie. Mialam na mysli plamienie.W poprzedniej ciazy PLAMIENIE w 6 tyg zmienilo sie w krwawienie i byl to poczatek poronenia.