Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozaliapachnaca

poradzcie gdzie isc dalej do szkoly zeby cos z zycia miec

Polecane posty

Gość rozaliapachnaca

hej jestem po ogolniaku z j.ang zawsze marzylam o dzienniej filologi ale nie dalam rady finansowo rodzice nie mieli mi jak pomoc no i nic z tego nie wyszlo poszlam na studium hotelarskie zrobilam technika i zalapalam sie na rocznego licencjata z turystyki, pracuje w biurze podrzoy jednak za marne pieniadze i nie ukrywam nie czuje sie spelniona, czy moge zrobic jakies podyplomowe? czy tylko 2 letnia magisterke?? chcialabym uczyc dzieciaki ang ale to raczej odpada musialabym isc chyba na nowo na 5 lat :(

Gość rozaliapachnaca
uup

Gość możesz zdobyć certyfikaty
i udzielać korepetycji z angielskiego, bo żeby uczyć w szkole musiałabyś jeszcze przejść różne kwalifikacje, które umożliwiłyby ci pracę z dziećmi.

Gość provokejszyn jak nic
moglabys isc uczyc w szkole jezykowej a tam nie trzeba miec studiow......w niektorych przyanjemniej .trzeba miec certyfikat no i przejsc przez interview ktore jest po angielsku.

Gość rozaliapachnaca
o to nie wiedzialam a jakie trzeba skonczyc kursy by uczyc w szkole językowej?? podpowiecie??

Gość możesz zdobyć certyfikaty
Tylko podejście do egzaminu na takie certyfikaty kosztuje... ale zarabiasz, więc dasz radę.

Gość rozaliapachnaca
rozumiem a jakie to musza byc certyfikaty fce wystarczy?? bo rzyznam szczerze ze 1 raz slysze, no gdybym miala sobie polepszyc to oczywiscie ze wydam te pieniadze

moja kolezanka tak pracowla jak studiowala filologie i mi mowila ze nie trzeba nic oprocz certyfikatu ....no wiec mozna ............

Gość rozaliapachnaca
hmm no ale juz studiowala jednak ta filologie ;/ wiecie jaki certyfikat jest potrzebny??

Gość takajednazładziewczyna
z języka nie ma podyplomowych 2 letnich studiów. Zostaje licencjat 3lata albo 5letnie magisterskie. Do podtsawówki to chyba licencjat wystarczy.

Z tego co mi wiadomo, szkoła językowa MOOSE poszukuje lektorów, nie wymagają doświadczenia ani wykształcenia kierunkowego jako nauczyciel, prowadzą rekrutację na terenie całej Polski, sama sobie dobierasz ilość godzin i w jakich Ci pasuje. To jest opcja, jeśli chcesz np. dorobić i nabrać doświadczenia, co do studiów, to myślę, że mogłabyś jakiś kurs pedagogiczny zrobić i oczywiście mgr też obronić, żeby się ubiegać stricte o pracę w szkole :)

nie pamietam ,ale bardzo mozliwe ze nawet FCE. musialby podzownic po roznych szkolach i sie zapytac ,kazdy ma inne wymagania.

Gość rozaliapachnaca
acha rozumiem dziekuje serdecznie podnosze emat moze ktos jeszcze pomoze :)

Gość rozaliapachnaca
no tak tylko ze nie studiowalam ;/

Gość uuuppuuuppppuuuu

Gość uuuppuuuppppuuuu