Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukający radości..

Szukam 22-27 letniej dziewczyny :)

Polecane posty

Gość Szukający radości..

Jak w temacie.... Poszukuje normalnej, miłej, spokojnej, uśmiechniętej dziewczyny/ kobiety. Cel: wspólne kino, spacery, zabicie wolnego czasu... może w przyszłości związek (choć w miłość nie wierzę - za dużo widziałem już w życiu... może nie na swoim przykładzie ale jednak...:P ) Ja normalny, 26 lat, spokojny, wesoły itp itd, masa zalet, trochę wad :) Pewnie nie raz się z jakąś z was na ulicy mijałem a wy mijałyście mnie wiec może czas to zmienić :) I ważna rzecz: powinnaś być z Warszawy lu okolic ;) Mój gg: 23572398 ( można pisać, zostawiać maile, odpisze teraz lub jak znajdę czas) Założę się że jest nas tu masa normalnych a może nieco samotnych... :) PS: nie ma haczyka. Pozdrawiam :)

Gość Szukający radości..
uppp :)

Gość Gladiusss
Tu na Kafe raczej nie znajdziesz takiej dziewczyny. Szukaj w realu, dobrze Ci radzę.

Gość Szukający radości..
Kiedyś Tu jedną znalazłem... normalną i fajną... ale jako że miłości nie było żyjemy swoimi sprawami, ona zreszta kogos sobie znalazła. I zdziwiłbyś się Gladiusssie kogo tu mozna spotkać...

Gość Gladiusss
Kogo można spotkać? Ja tu spotkałem dziewczyny szukające raczej zabawy. Ciekaw jestem co ma do powiedzenia na ten temat ich mąż. Tak, były to mężatki, które na samym początku znajomości w ogóle się do tego nie przyznawały. A później wskakiwały mi do łóżka, nawet kilka razy, i dopiero na samym końcu hasło: mam męża. I tyle ich widziałem. Obecnie poznałem w realu wartościową kobietę i nie mam zamiaru zmieniać jej na "lepszy model". W każdym bądź razie życzę powodzenia.

Gość Szukający radości..
Hmmm ja tu poznałem normalną i samotną...ładną itp... generalnie gdyby była miedzy nami chemia to pewnie byłbym z nia a ona ze mna ale tak sie nie stało. Minelo ok roku i postanowiłem tu ponownie zajrzeć... Pewnie wieczorem bedzie wiecej dziewczyn wiec zobacze czy bedzie jakikolwiek odzew... Co do realnego zycie to też je mam i jest nienajgorsze :) ale po to jest tez internet aby i tu czasem spróbować poszukać. Pozdrawiam

Gość ja tak sobie mysle
ze jestem normalna, spokojna, mila, usmiechnieta ale co z tego jak nie takich wlasnie faceci szukaja wpatruja sie tylko w wysolaryzowane z tipsami dziewczyny a tych normalnych, zwyklych, naturalnych nie widza szkoda autorze ze mieszkam ponad 100km od Warszawy bo bardzo chetnie przeszlabym sie z Tobą do kina:) ale zycze Ci powodzenie w znalezieniu tej jedynej prawdziwej kolezanki:)

Gość Szukający radości..
Zależy w która stronę masz te 100 km od Warszawy... bo jak z mojej to róznica się zaciera do ok 70 km ;) a wiec już niedaleko bo ja też nie jestem z samej wawy. PS: może nie szukam tej jedynej prawdziwej... ale takiej która będzie normalna i uczciwa :) jak sie znajdą 2 lub 3 to tylko lepiej :) choc wiadomo że jedna Porządna lepsza niz 5 byle jakich :)

Gość Szukający radości..
Elle 85 jestem na jakims tam zalogowany... :) ale przeglądam tylko jak na razie... i chyba na tym sie skończy :) Nie zrozummy się zle... ja napisałem tu na Kafeteri bo chciałem... a nie że nie wiedziałem czy nie wiem gdzie szukać.... i potrzebuje porad jak i gdzie znaleźć :) nie o to mi chodziło :) Napisałem Tu i szukam TU :)

hej ja jestem fajna:p mam 22 lata, jestem z lodzi. Pracuje, studiuje. Jestem szalona, inteligentna, wygadana dziewczyna. Brzydka nie jestem, wszystko na swoim miejscu mam.

Gość Szukający radości..
crazyhellokitty a ja: hej ja jestem fajny mam 26 lat, jestem z Wawy. Pracuje, studiuje. Jestem szalony, inteligentny, wygadany chłopak. Brzydki nie jestem, wszystko na swoim miejscu mam. :P Ale Łódz troszke daleko juz ;)

Gość Galdiuss przestań już pierolić
Ciągle to samo piszesz

Gość Szukający radości..
Wrócę tu wieczorem :)

Gość tak to jest jak
NO Gladius odniósł sromotna porażke i teraz każdy ma iść tym samym torem, co za patologia

Gość Kabarecierz...
Brakuje tu jeszcze tylko opinii Dominika :D

Gość agnesitaaa
haaa wszystko pasuje do mnie...bez dwoch zdan nawet miejsce sie zgadza....niezle;D normalna stanowczo jestem..ladna chyba tez..mieszkam w okolicach warszawy, mam poczucie humoru itd...;D

Gość h e h e :D
Agnesitaaa, a gdzie dokładnie mieszkasz? Może ja bym się z Tobą umówił na kawę :)

Szczęśliwa od dziś hehe same fajne, miłe piękne dziewczyny, hmmmm.... tylko dlaczego same bo faceci nie dostrzegają tego co najpiękniejsze ---------------- dla każdego piękno ma inny wymiar. jeden woli brunetki, drugi blondynki. ;)

Gość Dejzii
hej, ja mieszkam pod W-wa:)

jasne. ale jeśli widzę brunetkę i blondynkę atrakcyjne fizycznie dla mnie. to podchodzę do brunetki i rozmawiam z nią. jak nie wyjdzie, to później głupio podejść do blondynki, żeby nie wejść na desperata szukającego... ;)

Gość słodko gorzki to ty
jesteś na zdjęciu?/całkiem inaczej sobie ciebie wyobrażałam:P