Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiu293

Czy tak moge zakończyć znajomość ?

Polecane posty

witam poznałem pewną dziewczynę pisaliśmy na pewnej stronce do siebie im bardziej się poznaliśmy tym bardziej sobie ufaliśmy potem wymieniliśmy się numerami telefonuw poznaliśmy się i zaprzyjaźniliśmy powiedzieliśmy sobie wszystko wymieniliśmy się zdjęciami potem ja się zakochałem ale ona nie chciałem to zakończyć żeby tego bardziej nie komplikować jej i sobie życia czy to odpowiednio taktowny lisy ? Niech to będzie mój lisy pożegnalny dla ciebie od pierwszego momentu jak cie poznałem wiedziałem że jesteś wyjątkowa. Wyglądałaś jak anioł wiedziałem iż nosisz w sobie smutek . Dałaś mi swoje zaufanie podzieliłaś się ze mną swoim bólem powoli zacząłem uświadamiać sobie że to coś więcej niż przyjaźń z mojej strony. Wypełniłaś pustkę w moim życiu o której dotąd nie miałem pojęcia.Dzisiaj odeszłaś może nie byłaś gotowa na to co ci chciałem dać nie winie cię za to .Widać nie każdemu w życiu jest dane zaznać prawdziwego szczęścia. Dziękuje ci za każdą chwile którą mogłem spędzić pisząc z tobą było to jak cudowny sen z którego nie chciałem się obudzić .Pozostawiawszy w moim sercu i pamięci ślad nigdy cie nie zapomnę .Może ty też kiedyś wspomnisz mnie po latach .Jesteś piękną silną kobietom która może zrobić wszystko w życiu nie daj nigdy zgasić nikomu płomienia który jest w tobie ja będę wierzył w ciebie zawsze. Na zawsze twój Michał

Gość Szatyneczka:)
Cię, Tobie , Ty z dużej litery

KobietĄ

Pozostawiawszy ?? Moze Pozostawiwszy? Ile masz lat? Ona?

Gość marchewwka
Strasznie ckliwe aż za przeproszeniem do porzygania. Moim zdaniem niepotrzebne. I rzeczywiście Cię, Ciebie itp to się z wielkiej litery powinno pisać.

Gość polecam czytanie
poplakalabym sie jakbym dostala taki list. ze smiechu:D ckliwe to jak brazylijka telenowela, do tego niepoprawne stylistycznie i ortograficznie. O przecinkach nie slyszales??

sory za błędy to dopiero zarys nad ortografią później popracuje. ja mam 20 ona 18 chodzi mi o ogólne przesłanie kobieto

Gość marchewwka
Dziewczyny nie lubią ckliwych chłopaków. List jest śmieszny. Raczej zrobisz z siebie głupka. Zastanów się nad tym jeszcze.

wiem ckliwy morze inaczej napisze dalej kocham a ona chce przyjazni ja tak nie moge ale ona nie ma innych przyjaciuł bo jest bardzo zamknięta w sobie i nieufa ludziom pamiętam dwa miesiące mozolnie ją do siebie przekonywałem

Dziewczyny nie lubią ckliwych chłopaków. List jest śmieszny. Raczej zrobisz z siebie głupka. Zastanów się nad tym jeszcze. co do tego to nie wiem ale pisałem jej jeden wiersz codziennie prez te miesiące żeby zamieniła ze mna więcej niż dwa słowa

Gość mileństwo
Dziewczyny nie lubią ckliwych chłopaków. Nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich kobiet dobrze? ;)

przepraszam ale mam zgraciałego kompa i internet który ledwo chodzi i tu posuw nie moge poprawiać

boshe, widzisz to i nie grzmisz.....misiu kochany, weźsobie daruj. jak ona Cię nie chce to po co te listy?????????

myślisz że jeśli napiszesz jej takie tkliwe słówka wzięte ze średniowiecznego romansu to ona nagle Cię pokocha? uzna Cię za cudaka z masła

Gość dama z dna jeziora
teraz dziewczyny są głupie i mało romantyczne, ja chyba jestem z innej epoki bo lubię takie ckliwe rzeczy....masakra co się dzieje z tym swiatem zero wrażliwości :(

Gość oo tak ja widzialaaaaaaaaam
na tym forum nie poprawia się postów ;] ja bym sobie darowała list, 18-latka cię wysmieje. spotkaj sie z nia i wytlumacz, ze nie mozesz sie kolegowac z kims, w kim sie zakochales, ze jest ci ciezko, ale musicie zakonczyc znajomosc ;] i tyle.