Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale miazgaa

__NIE CHCĘ żeby Komorowski był prezydentem !!!!!!!__

Polecane posty

Gość ale miazgaa

to będzie dopiero żenada ...kurva nie trawie gościa buca co wali gafy jak gimnazjalista , nic mu nie wychodzi ani żarty ani patos kupa śmierdząca :-O

Gość czary mary hokus pokus
a ja chce JKM na prezydenta ale kogo to obchodzi?:/

Gość ale miazgaa
TO BYŁOBY TAK JAK PUTIN RZĄDZI MIEDWIEDIEWEM Tusk jeszcze potrafi samodzielnie sie wysłowić ale ten BUC nie potrafi potrafi tylko CZYTAĆ Z KARTKI jak takiego surogata, awatara, bota można wybrać na MĘŻA STANU ŻE_NA_DA

Gość ale miazgaa
A już ten tekst z rozgrzaną sędziną to PO_RAŻ_KA Taki człowiek nie może walić codziennie aż takich gaf owszem czasem człowiek sie pomyli - rozumiem ale w wydaniu BUCA robi sie to niesmaczne . . nie ma ogłady nie ma klasy nie ma samodzielności podejmowania decyzji nie jest dżentelmenem [kaszaloty, rozgrzana sędzina] . . jest totalnym trepem

a ja zagłosuję na Napieralskiego. mniejsze zło. a facet wykształcony i żonę ma niczego sobie,uśmiechnięty i jest kimś innym a nie z obozu po kontra pis. dla mnie to szansa na jaki taki spokój w kraju i wspólne dialogi. dla mnie to jest alternatywa dla Komorowskiego i Kaczyńskiego. Komorowski nie byłby najgorszy ale te jego wtopy to już przechodzą wszystko, Kaczyński natomiast rozpieprzy nasz kraj do końca, on z nikim nie potrafi żyć w zgodzie.

Gość ale miazgaa
prezydent, mąż stanu to człowiek musi być DUMNY, Z KLASĄ a nie mięczakiem co puszcza teksty jak dres na przystanku autobusowym i jeszcze szuka poparcia w jakis Cimoszewiczach, chooj wie kogo jeszcze wykopie dla mnie może przyprowadzić sobie papieża Ratzingera i tak uważam że to BUC do kwadratu

Gość jak zwykle teoria teorią
wolno ci tak myśleć. Na szczęście mamy demokrację. Ale szkalować innych używając niecenzuralnych słów, to już do katolika nie przystoi. (szanuj bliźniego swego jak siebie samego)

Gość ale miazgaa
z tym spieprzaj dziadu to wtopa - ale przez 5 lat to wspominają a BUC ma dziennie takich wtop mnóstwo :-O wolałabym juz Napieralskiego, Kaczyńskiego, Korwinna Mikke byleby nie tego idiotę !!!!!!!! OBCIACH przecież on sie nie potrafi zachować, w Rosji też gafy polityczne puszczał wieśniak, może jest uczciwym człowiekiem - nie zaprzeczam, był integrowany - ok szacunek ale NA PREZYDENTA SIĘ NIE NADAJE !!!!!!!!

Gość a ja nie chce jarka
ten znów w każdym zdaniu musi komuś dociąć - frustrat jeden... gdzie on w ogóle był jak inni opozycjoniści siedzieli w więzieniach i narażali się dla kraju realnie - za mamina spódnicą? co z tego że ładnie gada o patriotyzmie - jak realnie NIC dla kraju nie zrobił! nawet rodziny nie potrafił założyć co sie udaje 99% Polaków :P nie wspominając juz o otwieraniu konta :P jak można chcieć rzadzić 40milionami ludzi - jak nie potrafiło się własnego życia jakoś sensownie zagospodarować? Bronek - może i jest gburowaty - ale przynajmniej coś tam próbował zrobić- był internowany - wychował 5 dzieci - w czasach kryzysu to na prawdę godne podziwu - moja mama miała mnie 1 i do dziś narzeka - jak było ciężko!

Gość jak zwykle teoria teorią
był integrowany???? Wyrzucasz innym wtopy a widzisz różnicy między internowaniem a integracją??? :):):)

Gość gupeek
no widzisz, bo problem z nim jest taki (na poczatku kampanii, jeszcze przed 10 kwietnia bylo o tym glosno), ze Komorowski strasznie nie lubi pijarowcow i specow od wizerunku. nie daje sie pudrowac przed wejsciem do studia, nie daje sie namowic do zgolenia wasa, nie daje sobie pisac przemowien. z jednej strony wada - bo faktycznie wpadki mu sie zdarzaja ale z drugiej strony - jeden z nielicznych, ktory nie jest po rpostu dobrze wypromowanym towarem prze setke specjalistow.

moi drodzy ale wszyscy się zgodzimy że najważniejsze to iść i zagłosować... bo najgorzej jak każdy się wypowie a połowa nie zagłosuje, i w poniedziałek się okaże że prezydentem został Lepper (np)...

Gość głupota szaleje na kafeteri
jak kaczynski wygra W pewnych przypadkach, na przykład oficjalnych obiadów, funkcję tę mogłaby pełnić jego bratanica Marta Kaczyńska. Oczywiście, musiałaby wyrazić zgodę, bo nie jest to obligatoryjne. To jedynie teoretyzowanie - mówi specjalista od protokołu dyplomatycznego dr Janusz Sibora. Historia Stanów Zjednoczonych pamięta taki przypadek. Jedynym prezydentem-kawalerem był Amerykanin James Buchanan, zaś funkcję Pierwszej Damy pełniła jego siostrzenica. W Polsce jest też inne rozwiązanie. - Można wybrać kobietę, która honorowo będzie sprawowała tę funkcję. Na przykład Wisława Szymborska. To dopuszczalne, tu protokół jest dość elastyczny - mówi dr Sibora.

Gość a ja nie chce jarka
z resztą ogłady mozna nabrać z czasem - mozna się nauczyć jak trzeba....

Gość laurascott
Też bardzo nie lubie Komorowskiego. Jest sztywny, sili się na dowcip, a wychodzi żenada. W Polsce premier jest od robienia, a prezydent od reprezentowania. Życzyłabym sobie kogś takiego jak Dutkiewicz (choc on jest za mądry, żeby byc tylko od reprezentacji), Gronkiewicz, śp. Jaruga-Nowacka. Obecnie NIE MA NA KOGO GLOSOWAĆ. Jarek to nie jest odpowiedni typ, jest zbyt mało kontaktowy po prostu, choc uwazam go za mądrego i kompetentnego człwieka. Korwin to Świr, Olechowski to olewus i karierowicz, Pawlak jest zbyt mało wyrazisty i małomówny, o reszcie to w ogóle szkoda gadać - a Komorowski to pożal sie boże arystokrata z wąsami, gawędziarz, zero ikry, zero pomysłu, taka marionetka niedorobiona. Juz ten napieralski faktycznie chyba najlapeszy, choć to też lizus i wazeliniarz - ale przynajmniej widać w nim jakaś energię

Gość a ja nie chce jarka
a kij z ta pierwsza dama- to jest akurat nie aż tak istotne.... tak samo jak nadwaga żony Komorowskiego- nawiasem mówiąc- na temat której się wypowiadają zapewne te które nawet jednego dziecka nie urodziły :P istotne jest to że z wypowiedzi Jarosłąwa wynika że chce się ze wszystkimi kłócić - nie mówię o że bezpośrednio z treści - tylko z ogólnego przekazu.... ja pamiętam jak było za jego rządów i jak mnie to wszystko wtedy irytowało i nie chcę powtórki!

Gość ale miazgaa
dlaczego jak ktoś krytykuje Bronka to najeżdżacie na Kaczyńskiego ? Nie chodzi o to, nie jestem pisiorem ale lepiej żeby był już ten Kaczyński Bronek to jak ktoś napisał wypromowana kukła upudrowana , mierzi mnie szczególnie to że nie potrafi samodzielnie sie wypowiedzieć albo puści babola - gafę albo powtórzy i wyrecytuje co go Tusk nauczył albo sztab wyborczy NIE TRAWIĘ GO !!!!!!!!!!!!! Nie wyobrażam sobie go jako prezydenta Nie daj boże , będzie gdzieś za granicą , ktoś mu zada pytanie na które nie nauczył się odpowiedzi i palnie takiego BABOLA- GAFĘ że żenada totalna wstyd mi za tego BUCA

Gość a ja nie chce jarka
Napieralski jest niby okej - tylko co z jego zapleczem? cwaniaczkami pokomunistycznymi którzy tylko ostrza pazury żeby obsadzić jak najwięcej stanowisk i jak najwięcej dla siebie wycisnać z tego kraju! ale jak juz to 1000x wolę Napieralskiego niz Jarosław

Gość ale miazgaa
DO ZWOLENNIKÓW BRONKA - jak macie głosować to wybierZcie NAPIERALSKIEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przynajmniej chłopak obciachu nie robi, jest stonowany i inne zalety typu ładna żona PLIZZZZZZZZZZZZ!!!! Bierzcie Napieralskiego , prezydent i tak tylko reprezentuje a za Grzesia nie będziemy sie przynajmniej wstydzić :-O

Gość ale miazgaa
ZWOLENNICY BRONKA ! WYBIERZCIE NAPIERALSKIEGO ! Chłopak jest fajny...prezydent TYLKO REPREZENTUJE nie będzie obciachu nie jestem za Napieralskim ale lepszy jest niż ten obciachowy Komorowski -żenada gafa

Gość ale miazgaa
a najlepiej już bedzie jak zagłosujecie na Jarka,bo powiadam Wam-Bronek to doopa :-o TYLKO MNIE SŁUCHAJCIE LUDZISKA!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja nie chce jarka
wiesz tylko jest taki mały problem że jak Napieralski zabierze głosy Komorowskiemu to zwiększa szansy Jarosława :O

oddając głos na Napieralskiego nie zwiększamy wg mnie szansy Kaczyńskiemu gdyż ma za małe poparcie. tak czy siak druga tura będzie. dlatego zrezygnowałam z Komorowskiego za rzecz Napieralskiego

Gość ale miazgaa
bardzo dobrze zrobiłaś byleby nie KOMOR - bo to wstyd i żenada, jeszcze ta małżonka przemądrzała i ona pojedzie w świat weźcie opanujcie się :-D głosujcie na Grześka :-D albo na jakiegoś innego

Gość ale miazgaa
a w ogóle to mnie nie interesuje z jakiej opcji, może być nawet Lepper, bo ja nie lubię Bronka i już... inaczej zabiorę zabawki i pójdę do innej piaskownicy!!!

Gość ale miazgaa
a ta żona Komora to kaszalot dopiero :( jak ona pojedzie do Obamy to wstyd albo do innych przedstawicieli Europy dajcie spokój Grzesiek ma fajną żonę laskę Jarek Ma bratanicę - Martę szykowną , efektowną byleby nie ten wieloryb Komora :-O ludzie ! Ona jak będzie schodzić po schodach z samolotu to rusztowania zerwie i cały świat będzie na nią patrzył jako na przedstawicielkę polskich kobiet :(

Gość gupeek
dzieki takim jak wy - czeka nas odcinek drugi telenoweli pt. Prezydent Kaczyński. jedyny pozytyw tej sytuacji jest taki, ze bez Kaczyńskiego - wodza partii - nie ma ona szansy na zwyciestwo w wyborach parlamentarnych.

Gość taka sobie ja ...
widzę tu samych super znawców politycznych. zapewne 99% z was sugeruje sie idiotycznymi debatami w tv które tylko z mózgu wodę robią. żałośni jesteście :/ i te argumenty "zona Komorowskiego ma nadwagę" zal

Gość ale miazgaa
nadwagę ? chyba otyłość słoniową - to jest różnica i zamykam temat wyglądu dam - bo to nie o to chodzi głównie chodzi o to że KOMOR nie jest samodzielną osobą - TO AWATAR !!!!!!!!!!!!!!!! Zobaczcie np Grześka mało kto popiera ze sławnych a jak daleko zaszedł i potrafi samodzielnie bez gaf odpowiedzieć na pytania to samo Kaczyński - samodzielnie odpowiada przynajmniej, operuje sam swoim mózgiem i nikt go nie zaskoczy byleby nie ten BUC KOMOR - wylansowana kukła Tuska i sztabu wyborczego

dlaczego zaraz drugi odc pt: Kaczyński? on ma za małe poparcie aby wygrać w pierwszej turze! przynajmniej co drugie z nas musiałoby oddać na niego głos- a tak nie będzie. a w sondaże tv nigdy nie wierzyłam... ustawione pod publikę!