Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patka234

co zrobic z facetem

Polecane posty

patka ja jeszcze o ślubie nie myślę,może za rok,za dwa. Wiem,że jest to dla dziewczyny bardzo ważna rzecz i jeśli facet ma wątpliwości to widocznie nie dorósł do roli męża. Znam przypadki takich związków , gdzie ludzie w wieku 27 lat śmieją się ze ślubu. Zastanawia mnie wobec tego jak wyobrażają sobie przyszłość. No ale ilu ludzi tyle opinii.

wiesz,faceci na ogół boja się utraty wolności. Co im robić. Nie zadręczaj się tym, to tylko pogorszy wasze stosunki. nic na siłę. może sam dojrzeje do tej decyzji

a jak okaze sie ze bede w ciazy i co wtedy bedzie placz i lament. teraz rodzice by nam zaplacili za cale wesele a pozniej jak bedzie dziecko to niewiem jak bedzie.

a jak okaze sie ze bede w ciazy i co wtedy bedzie placz i lament. teraz rodzice by nam zaplacili za cale wesele a pozniej jak bedzie dziecko to niewiem jak bedzie. ja pierd

Gość szcze uznanie
łącze się z zs-em i powtarzam - ja pierdaczę. :D

Gość ISTOTAAA
Jakby chcial to bylibyscie po slubie!! Nie chce i tyle! Nie doluj sie, ale czesto taki facet przypadkowo spotyka jakąś flądre i po kilkumiesiecznej znajomosci z nia konczy przed oltarzem :) Życie...

Gość ISTOTAAA
Z dzieciakiem nic nie kombinuj, bo dziecko nie klej i nic nie sklei! Chyba, ze chcesz powiekszyc rzesze samotnych matek stojących w MOPSIE. Przykro, ale takie sa fakty! ]Facet to swinia!

Gość ISTOTAAA
normalny.I979 Gada normalnie do rzeczy!!

witam ponowanie sorki ze wczoraj juz nic nie pisalam ale koncze prace o 16. ale wsztstkie Wssze wzpowiedzi szybciutko przecztalam. a wiec postanowailam ze najpierw nie bede sie z nim kochac a jak to nie podzaiala to chyba go zostawie bo jak ja mam z takim facetem planowac przysylosc jak on nie chcem slubu

ze najpierw nie bede sie z nim kochac a jak to nie podzaiala to chyba go zostawie" tylko nie zakładaj za tydzien kolejnego topiku pt "facet to świnia - ma inną na boku "

jak ja mam z takim facetem planowac przysylosc jak on nie chcem slubu" logiką to ty nie grzeszysz ;)

Gość zrozpaczona Narzeczona :(
wiesz co wszyscy tutaj sobie jaja robia a wiesz dlaczego bo madra rozsadna kobieta w takiej sytacji w dupe by kopla i tyle by bylo a nie jeszcze glupio sie pyta co robic jaki facet niedojrzaly gowniarz tak i ty niewiele dojrzalsza

Gość Livre__
Na ruchomych piaskach trudno cokolwiek zbudować.

Gość owieczka mimi
Nie dziwie sie ze ciagle zmienia zdanie kto chciałby sie wiazac z pustakiem ktory ciagle o slubie nawija...zrob mu przysługe i zostaw go dla jakiejs wartosciowszej kobiety!

ale ciezko mi go w pupe kopnac bo wiem ze bede ciarpiala" a jaka to róznica cierpieć teraz a po ślubie ? :)

owieczka mimi napewno nie jestem pustakiem. tylko Ty pewnych spraw nie rozumiesz.

Gość masz faceta, którego
kochasz, jest Wam ze sobą fajnie i Ty chcesz go zostawić bo nie chce ślubu... nie przesadzasz trochę? A gdyby On Ci powiedział, że Cię zostawia, bo Ty chcesz go przed ołtarz zaciągnąć a on jeszcze nie chce to co byś o nim pomyślała? Skoro Cię nie zdradza, jest dla Ciebie dobry, macie udany sex to daj sobie na wstrzymanie trochę. Skoro się zaręczyliście to znaczy, że On myśli o Tobie poważnie prawda?