Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Girl_UKk

Do kobiet strzelcow

Polecane posty

WIec , a mam taka ochote zeby napisac o czyms innym, no wiec, kobietki z pod znaku strzelca, napiszcie jaki macie charakter i jakie jestescie. Czytalam temat na forum tu na kafeteri ale chyba w innym dziale, wlasnie o zwiazku z pania strzelec, no i to dalo mi do myslecia jakie wy jestescie, ja tez jestem strzelcem , i chcialabym uslyszec wasze opinie na wasz temat ;).

Gość całkowicie czarny kot
ales walnął temat jestes z gimnazjum?

Gość kobieta-strzelec
Powiem Ci, że z kobietą strzelcem nie jest łatwo, oceniając na podstawie mojego przykładu:) Otóż lubimy dominować w związku, co w praktyce oznacza- rządzić. Lubię mieć nad wszystkim kontrolę, poza tym jestem perfekcjonistką. Ale mam też zalety: rodzina jest dla mnie najważniejsza, jeżeli się zakocham to na zabój.

:) no ja to lubie dominowac ojejku, chce byc bossem w zwiazku zzawsze a jak nie jestem to sie buntuje :D

Gość kobietka strzeleccc
23 listopada 21 grudnia Ogólna charakterystyka znaku Znak: męski, ognisty, zmienny. Władca: Jowisz i Neptun w retrogradacji. Egzaltacja: zstępujący węzeł księżycowy. Excil: Merkury i Prozerpina w retrogradacji. Fall: Merkury, Prozerpina i wstępujący węzeł księżycowy. Konstytucja: atletyczna. Zgrabna figura. Twarz owalna lub pociągła. Wysokie czoło, dolna część twarzy słabo wyrażona. Włosy ciemnoblond, kasztanowe lub jasne. Oczy ciemnoszare, zielone lub niebieskie, często wypukłe. Duży nos. Głos o jasnym, przyjemnym tembrze. Temperament: choleryczny, impulsywny. Pozytywne cechy charakteru: dążenie do niezależności, swobody, samodzielności. Uczciwość, silnie rozwinięte poczucie sprawiedliwości, intensywność uczuć, szczerość, prostota. Upór, wytrwałość, życzliwość. Intuicja, rozsądek, wysokie cele. Lojalność, optymizm, mądrość, autorytatywność. Współczucie dla słabych, sentymentalizm, miłosierdzie, szlachetność, duchowa hojność, filantropia, mecenat. Uzdolnienia, umiejętność przewodzenia, kierowania, podporządkowywania. Śmiałość, nieustraszoność, energia, silna wola, ambicje, impulsywność, aktywność. Natura żywa, energiczna, wesoła, otwarta, pełna radości życia, życzliwości, wielkoduszność, bardzo sprawiedliwa. Miłość do przyrody i zwierząt, szczególnie do psów i koni. Brak uprzedzeń. Negatywne cechy charakteru: silna żądza władzy, sławy, szacunku społecznego. Duża ekspansywność. Nie znoszenie ograniczeń, ucisku, przemocy, przymusu. Skłonność do przesady. Tendencja do oczarowywania, uwodzenia, tworzenia lepszego wrażenia i mniemania na swój temat. Upodobanie do przyjemności, rozrywek, wesołych imprez. Skłonność do ryzyka, romantyzmu, awantur i przygód. Grzeczność i uprzejmość na pokaz, nieostrożne decyzje, prostolinijność, ostrość, lekkomyślne przedsięwzięcia. Słabe miejsca w organizmie i ciele: uda, stawy biodrowe, mięśnie pleców, ścięgna, więzadła. Wegetatywny układ nerwowy. Choroby: wyżej wymienionych narządów i części ciała. Ischias, zapalenie korzonków nerwowych, reumatyzm, podagra. Złamania w obrębie ud. Kontuzje sportowe. Naderwania i naciągnięcia ścięgien i wiązadeł. Choroby górnych dróg oddechowych, krwi i pęcherzyka żółciowego oraz związane z zaburzeniami przemiany materii. Astma. Choroby z wysoką gorączką, angina. Wysypki. Metal: cyna. Minerały: jako talizman chalcedon. Może też być turkus, topaz, heliotrop, lazuryt, szmaragd, hiacynt, chryzolit. Specyfika: dla urodzonych od 23 listopada do 2 grudnia pomarańczowy topaz; od 3 do 12 grudnia rubin i granat; od 12 do 21 grudnia bursztyn i złoty kwarc. Krótka informacja Strzelcy to bojownicy o sprawiedliwość społeczną, osobistą i duchową wolność, dążący do świetlanej przyszłości. Zawsze posiadają jasno postawione cele życiowe. Strzelcy są niezależni i samodzielni, nie znoszą żadnych ograniczeń. Cechuje ich filozoficzny sposób myślenia, silna intuicja, zadziwiająca dalekowzroczność, dar przewidywania przyszłości. To osoby szlachetne, wielkoduszne, uczciwe, sprawiedliwe, otwarte, prostolinijne i hojne. Uporu i wytrwałości inni mogą im pozazdrościć, tak samo jak pracowitości i chęci do działania. Swoistą moralność zmiękcza wyjątkowa wręcz życzliwości. Co prawda nierzadko wartości materialne zdobywają nie zawsze uczciwą drogą bądź działalnością spekulacyjną, ale wszystko to robione jest bardzo mądrze i bez uszczerbku dla innych. Inni często ich nie rozumieją, oskarżając o idealizm i utopię, choć w istocie rzeczy wcale tak nie jest. Oczywiście w ich życiu także zdarzają się niepowodzenia, ale to ich nie załamuje, jako że oni doskonale wiedzą, że jutro będzie lepiej niż wczoraj i nigdy nie Tracją nadziei i wiary. Strzelcy to ludzie z temperamentem, weseli. Ich uczucia są intensywne, działalność ekspansywna. Właściwe jest im wysokie poczucie wartości własnej, dążą do sławy, władzy, nie bez znaczenia są dla nich tytuły, nagrody. Starają otaczać się przepychem, często na pokaz. Posiadając wybitny talent organizacyjny, osiągają wspaniałe rezultaty w działaniach praktycznych, korzystają z zasłużonego szacunku, mają autorytet w sferze zawodowej i cieszą się popularnością wśród mas. Ich wyróżnia silne dążenie do osiągnięcia wysokiego statusu społecznego i poziomu materialnego. Strzelcy to ogromni amatorzy podróży i odkryć. Ich wabią nowe kraje, nowi ludzie i nowe wrażenia dające im możliwość zdobycia wiedzy, rozszerzenia horyzontów i kształtowanie własnego światopoglądu. Z reguły są to osoby religijne i wysoko duchowe. To właśnie ten znak daje najwięcej duchownych, misjonarzy i Nauczycieli pisanych dużą literą. Utrzymując kontakty z ludźmi znajdującymi się pod dużym wpływem znaku Strzelca należy być naturalnym i sprawiedliwym, inaczej rozmowa może skończyć się zanim się zaczęła. Zaczynać ją należy od ulubionych przez Strzelca tematów: podróże, przyroda, zwierzęta lub zahaczyć o kwestie religijne i filozoficzne. Osoby spod tego znaku są bardzo otwarte i tego samego oczekują od innych. Jako że cechuje ich wrodzona duchowość, muszą często wysłuchiwać „spowiedzi. Jeśli odkryjesz przed Strzelcem swoją duszę, podzielisz się z nim swoim nieszczęściem, to często nieoczekiwanie dla siebie otrzymasz odpowiedzi na męczące Cię od dawna pytania. Strzelcy dobrze czują się w profesjach wymagających przezorności, wyobraźni, przewidywania. Jako że w większości wypadków są ambitni, to wybierają sobie zawody prestiżowe i szanowane społecznie. Bywają z nich bardzo dobrzy prawnicy, adwokaci sędziowie. Osiągają wysokie pozycje w wojskowości i w administracji państwowej. Sporo można ich spotkać wśród pracowników naukowych, dużych przedsiębiorców i podróżników-badaczy. Choć nie jest też im obca medycyna, szczególnie psychoterapia. Jak już wspomniałem wcześniej bardzo dużo Strzelców znajdziemy pośród działaczy religijnych. Człowiekowi spod tego znaku lub jednemu z jego rodziców grozi zguba podczas wyjazdów czy podróży. Pierwszy ślub rzadko bywa szczęśliwy. Sytuacja materialna w bardzo dużym stopniu zależy od własnych wysiłków.

te pierdoly z internetu to znam, ja chce ogolna charakterystke, twoja opinie o sobie, nie z neta :/ :S |

Gość co to za piosenka
cięzkie jestesmy w życiu, mamy mnóstwo fochów, lubimy byc księżniczkami, jesteśmy leniwe. Mamy dużo potrzebe wolności osobistej i uwielbiamy rządzić :) poza tym zwariowana ousiderka, ekstrawagantka itp.

Gość nie chce mi się rozpisywać
w zupełnosci sie zgadzam z kolezanka wyżej cięzkie jestesmy w życiu, mamy mnóstwo fochów, lubimy byc księżniczkami, jesteśmy leniwe. Mamy dużo potrzebe wolności osobistej i uwielbiamy rządzić poza tym zwariowana ousiderka, ekstrawagantka itp.

Gość ISTOTAAA
co to za piosenka cięzkie jestesmy w życiu, mamy mnóstwo fochów, lubimy byc księżniczkami, jesteśmy leniwe. Mamy dużo potrzebe wolności osobistej i uwielbiamy rządzić poza tym zwariowana ousiderka, ekstrawagantka itp. Wypisz wymaluj- kobieta strzelec!! Wiernosc to nasza slaba strona :) Co nie znaczy, ze nie dbamy o rodzine, wrecz przeciwnie ( dobrze miec cichy porcik :)

Gość co to za piosenka
akurat wiernośc dla mnie to priorytet.

Gość ISTOTAAA
Wiernosc na zasadzie- nie zaluje ze zdradzilam, ale zaluje,ze dalam sie zlapac ?? Szczerze!!

Gość co to za piosenka
po takiej reklamie nikt Nas nei zechce :) Za chwilę będzie tekst jak poznasz kobietę strzelca to uciekaj.... uciekaj prędziutko... Z której dekady jesteście, ja z drugiej

Gość co to za piosenka
szczerze - nigdy nie zdradzałam i nawet kiedy bylo bardzo źle w związku i miałam z kim to uciekałam gdzie pieprz rośnie... szczerze -to mogę się jedynie przyznać, że jako bardzo młoda kobieta byłam tą z którą zdradzali faceci. W swoich związkach tego nigdy nie robiłam, bo zwyczjanei nei potrafię. A i ztamtych epizodów nie jestem dumna...

Gość co to za piosenka
jestem prawie 10 lat w związku, niekoniecznie szczęsliwym, ale nigdy nei zdradziąłm.

Gość katarynka 21
ja tam jestem wierna dziewczyna .Nie bawia mnie flirty z innymi. Jestem oddana i ciepla. :) wiec raczej ten opis do mnie nie pasuje:) cenie sobie dobro rodzinne ponad wszystko:)

Gość co to za piosenka
katarynko a reszta???????

Gość ISTOTAAA
No to sie okazało, ze kawał zdziry ze mnie!! :) Trudno będę musiała z tym żyć ;p

Gość co to za piosenka
twoja dupa twoja sprawa - tak mawia moja chrzestna :)

Gość katarynka 21
mam dosc trudny charakter ,wybuchowy ale szybko mi przechodzi:)lubie dobra zabawe:) udzielam sie charytatywnie:) mysle ze pomimo cietego jezyka to dobre mam serduszko:)bynajmniej ludzie mnie lubia:)

Gość ISTOTAAA
I mądrze mowila :)

Gość co to za piosenka
katarynko ja jestem zawsze pierwsza do pomocy, uwielbiam się bawić, kocham zwierzęta - gdyby nie to że nie mieszkam sama mój dom byłby pełen wszystkich znajd - psów i kotów :)

Gość katarynka 21
hehe ostatnio przygarnelam dwa male pieski:)

Gość co to za piosenka
ludziom którzy kochają zwierzęta dobrze patrzy z oczu :)

Gość katarynka 21
hehe:) masz racje:)

Gość co to za piosenka
powtarzam pytanie - z której jestescie dekady?

Gość katarynka 21
9 grudnia to ktora dekada 2?

Gość co to za piosenka
2! ja 8!