Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyKorwin-antyMikke

Apel do ludzi starszych!

Polecane posty

Ja wiem że wy byliście wychowani w innym świecie i macie inne spojrzenie na świat. Ale przed wami nie ma przyszłości, wy niebawem umrzecie. A my? My mamy przed sobą przyszłość! My będziemy żyć jak wy umrzecie! Więc proszę was nie rujnujcie nam na odchodne świata! Nie głosujcie na Kaczyńskiego! To nie jest kandydat młodych ludzi! Napieralski to kandydat młodych ludzi! Głosujcie na Napieralskiego! Tylko on może wyprowadzić Polskę z tego mentalnego średniowiecza i wprowadzić ją do XXI wieku! Przyszłość to eutanazja i aborcja na życzenie, małżeństwa homoseksualne i adopcja dzieci przez homoseksualistów, in vitro, parytety dla kobiet w polityce, rozbudowany socjal, zerwanie konkordatu! Przyszłość to Napieralski! Głosujcie na niego!

up

Gość ja też tak myśle

Gość ja też tak myśle
ale uważam że Napieralski to tylko jeden krok w przód a Polska powinna wykonać dwa żeby przegonić kraje Europy Zachodniej! Powinno się w Polsce wprowadzić prawo do Aborcji do 7 roku życia dziecka, obowiązkową eutanazję po 65 roku życia, małżeństwa pedofilskie i zoofilskie i dendrofilskie jak również nekrofilskie i znacjonalizowac gospodarkę wracając do gospodarki centralnie planowanej! Polska powinna byc liderem w Europie!

Gość popieram wypowiedż
poprzednika w całej rozciągłości ! Nie ma się co szczypać i rozdrabniać. BRAWO ! I jeszcze żądam wychowania bezstresowego i broni dostępnej w supermarketach i wysokich zarobków i kuroniówek ! :D :D :D :D GŁOSUJMY NA NAPIERALSKIEGO !

Gość naddinn
tak i niech pedałyy wyadoptuja wszxystkie domy dziecka !!!!!!!!!!

dobre z tym "wy niedlugo umrzecie" mysle, ze sie z toba zgodza i tlumnie udadza sie do urn, najpierw wyborczych, a potem do tych na wieki chyba nie przemyslales do konca swoich slow inna sprawa, ze moze cie przezyc dzisiejsza stulatka, nie wiesz co bedzie jutro

Gość ninahagen
Czyli uważasz, że to wszystko jest bardzo potrzebne, zeby ludziom żyło się lepiej? I aborcja, i eutanazja, i małzenstwa homo, i adopcja dzieci przez pary homo, i in vitro, i parytety? Głuiec z ciebie. Chcesz być nowoczesny całą gębą, więc łykasz jak pelikan wszystko, co ci "nowocześni" ci powiedzą. Jeszcze zapomniałeś o legalizacji marychy. Zastanów się, czego chcesz, a nie potwarzasz za innymi wszystko jak leci i czujesz sie taki "do przodu".

dobre z tym "wy niedlugo umrzecie" mysle, ze sie z toba zgodza i tlumnie udadza sie do urn, najpierw wyborczych, a potem do tych na wieki chyba nie przemyslales do konca swoich slow inna sprawa, ze moze cie przezyc dzisiejsza stulatka, nie wiesz co bedzie jutro

Gość firana
a co ? jak szaleć to szaleć :)

Gość ninahagen
Powinno sie też wprowadzic pare pożytecznych przepisów. Np. Jak ktos ci wejdzie na teren posesji, to mozesz go zastrzelić. Co mi bedzie ktoś wchodził do ogrodu! A jak listonosz - sam sobie winny, ze białą chorągiewka nie pomachal! W ogóle jestesmy strasznie zacofani, bo broni nie można miec, a w Hameryce można. Niech, jak juz proponowano, broń będzie w supermarketach, jak bułeczki!

Gość ninahagen
Aha, no i wiadomo, że kazdy chce mieć syna, dziedzica nazwiska itp. - więc powinno byc dozwolone zabijanie dziewczynek, jak sie okaze, że to nie chłopcy. W końcu trzeba mieć, co sie chce, a nie co popadnie!

Gość zgadzam się ze wszystkim
Trzeba być nowoczesnym do końca !

Gość ja też tak myśle
Broń w supermarketach? precz z tond fani korwina! Nowoczesne społeczeństwo nie potrzebuje dostępu do broni! Z pólek sklepowych powinny poznikać wszelkie noże i siekiery! Powinno się zakazać posiadani tych przedmiotów bez zezwolenia. A każda osoba chcąca posiadać nóż powinna legitymować się koncesją gospodyni domowej i przejść surowe badania psychologiczne! Bo taki nóż to jest niebezpieczna broń! Chcecie żeby ktoś was zadźgał jak tego policjanta w Wawie? Jakby było nowoczesne ustawodawstwo zakazujące posiadani noży to by do tego nie doszło!

Gość ja też tak myśle
uważam też że powinno się wprowadzić w rodzinach parytety seksualne! to znaczy każda heteroseksualna rodzina miała by obowiązek posiadać dwoje dzieci jedno homo a drugie heteroseksualne!

Gość ninahagen
Oczywiscie - i jedno białe, drugie czarne, ewentualnie jescze trzecie żółte

Gość ja też tak myśle
I koniecznie powinno się wprowadzić zakaz narzucania dzieciom określonych ról społecznych charakterystycznych dla konkretnej płci! Dzieci powinny być wychowywane bezpłciowo tak jak to jest w Szwecji! Żeby same mogły wybrać kim chcą być w przyszłości!

Gość ja2332
spierdalajcie głupki z gimnazjum! Napieralski to najlepszy kandydat!

Gość gkgkfgjyfuyj
Ładnie się wczuliście