Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxstopy

Pytanie do mam 2/3-latkow

Polecane posty

ale nie to jest problemem, bo czytalam, ze dzieci miedzy 2-3 rokiem zycia tak maja i to dla nich typowe;) Problem w tym ze patrzac na jej stopy mam wrazenie ze ma plaskostopie...i teraz niewiem czy rzeczywiscie je ma czy przyczyna plaskich stopek jest wlasnie to ulozenie nog? No bo jakby nie patrzyl jak sie nogi kolanami zlaczy to stopy automatycznie klada sie cala powierzchnia na podlodze;) czy ktoras z mam sie juz czyms takim interesowala i byla z tym u pediatry badz ortopedy?

pomylilo mni sie cos, chodzi o tzo ze moja cora ma nogi w ksztalcie X

Wkleje jeszcze raz calosc, bo mi sie namieszalo i ladu i skladu to nie ma Moja corka ma nogi w ksztalcie litery X, ale nie to jest problemem, bo czytalam, ze dzieci miedzy 2-3 rokiem zycia tak maja i to dla nich typowe Problem w tym ze patrzac na jej stopy mam wrazenie ze ma plaskostopie...i teraz niewiem czy rzeczywiscie je ma czy przyczyna plaskich stopek jest wlasnie to ulozenie nog? No bo jakby nie patrzyl jak sie nogi kolanami zlaczy to stopy automatycznie klada sie cala powierzchnia na podlodze czy ktoras z mam sie juz czyms takim interesowala i byla z tym u pediatry badz ortopedy?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxstopa
up