Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłaSTUDENCINKA

UW - wydział prawa i administracji

Polecane posty

Gość przyszłaSTUDENCINKA

Czy ktos tam studiuje?? jaki jest poziom?? jak jest na prawie ?? a jak wyglada tam administracja?? / i z góry dziekuje za nieumieszczanie glupich tekstów..../

Gość przyszłaSTUDENCINKA
up,uop

Gość przyszłaSTUDENCINKA
czy jest trudno sie dostac? mysle,ze matura poszla mi calkiem ok. licze ze bede miala ok.60% z polskiego, 60% z angielskiego ,i tak z 50-60 z matmy.

Gość zaś się ktos podszył... kurde
nie umiecie wymyslec swoich nicków????? ja sie pytam tych co tam juz są!!! a nie czy Ty si dostaniesz czy nie bo mi to wisiiiiii

Gość do zawistnej
To raczej sie na dzienne nie dostaniesz na prawo , przykro mi z takimi wynikami. Nie wiem jak z administracją

Gość przyszłaSTUDENCINKA
to sa slabe wyniki? ??? polowa moich kolezanek ze szkoly stwierdzila ze nawet nie zda!!!! a i jeszcze pytanko. jezeli dostane sie na prawo i administracje to sa to jako 2 kierunki ,ze np.jak skoncze to bede i prawnikeim i admisntiratorem ( wiecie,wieksze pole do szukania pracy . he ;-)

Gość zaś się ktos podszył... kurde
co za cipa pisze z mojego nicku - ty przyszłaSTudenciko - z twoim mozgiem to sie nawet lopatologie nie dostaniesz. JA jako AUTORKA WATKU - pytam - jak wygaldaja studia na tych kierunkach? bylby to moj drugi kierunek ( zastanawiam sie nad prawem LUB administracja) . A tobie podszywie jeden dziekujjjjjeeeeee