Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afterr

Moja dziewczyna potrzebuje czasu.

Polecane posty

Gość Afterr

Mam problem z moją dziwczyną... Kocham ją, uwielbiam jak się śmieje, kiedy się złości jest śliczniutka a zarazem tak sexi. Dostaje świra jak ona porusza biodrami. Jej styl podnieca mnie jeszcze bradziej. Jest z wyglądu strasznie ostrą dziewczyną i w praktyce też.. NIe należy do różowych lalek. Zawsze chciałem mieć inteligetną partnerke ale przy niej wysiadam. Nie mogę jej przekonać do tego w żaden sposób a już czekam rok.. Byliśmy sami nie raz. Jest tak cwana. Potrafi panować nad tym (nie to co ja). Ostatnio kilka razy dała mi się zmacać, jakieś namiętne pocałunki ale nie chce posunąć się dalej. Boje się, że kiedyś nie wytrzymam a ona z tego powodu mnie rzuci. Ma wzięcie i liczy się z tym, że nie jeden by ją przeleciał opanowała odrzucanie do perfekcji.

Gość Afterr
Jest dziewicą. Nie wiem czy robi mi to specjalnie. Ma swoje zasady i twardo stąpa po ziemi.. Uważa, że nie jest na to gotwa. Lubi być niezależna robi to co chce jest po prsotu jak to mój kumpel stwierdził "baba z jajami" trenuje boks itd potrafi nakopać nie jednemu facetowi mimo, że ma 160cm wzrostu..

Gość Afterr
LEVVIATAN- w jakim celu?

Gość pot
mam nadzieje że Cie dobrze skopie po jajach zbokolu. Tylko ruchanie ci w głowie jak nie chce to nie i pprzestań myslec fiutem

Gość kasiirkaaaaaaaaaaa
no jak jeszcze =nie jest gotowa to nic na to nie poradzisz:D.Musi sama tego chciec,chociaz rok to naprawde dlugo....

Gość Afterr
A co Ciebie też takie kręcą? ;>

Gość Afterr
Ewcia- rok będzie 2lipca :D

Gość Afterr
EWCIA- zależy mi na niej jak na nikim innym. Ona twardo stąpa po ziemi dla niej najważniejsza jest szkoła (nie chodzi tu o oceny) jest inteligentna i nie myślcie sobie, że to typ kujona.. ceni sobie wiedze. No i ja to chyba szczęściarzem jestem bo w jej życiu i planach na przyszłośc w ogóle nie było faceta.

Gość Afterr
17lat ma

17 lat i ty się dziwisz że jeszcze nie chce... no chyba że jesteś napalonym 17latkiem...

Gość Afterr
Levviatan za miesiąc ma 18 i jest bardzo dojrzała psychicznie jak na swój wiek. Dziwi mnie fakt, że ona nawet nie chce o tym rozmawiać... Lubi ludzi prowokować ale na tym kończy się jej gierka.

Gość Afterr
Myślisz o ciąży? są zabeczpieczenia. Kocham ją i szanuje ją między innymi za to ale chciałbym żeby chcoaż mi powiedziała tak na serio co o tym myśli.. jeżeli zamierza to kiedy chce przeżyć swój pierwszy raz? w jakich okolicznościach? np do ślubu jeśli ona zdradzia mi ze chce jechać harlejem jest na prawde wyjątkowa.

Afterr -> napisałeś głupotę... żaden środek nie zabezpiecza w 100% to po pierwsze a po drugie seks to też wyrażanie uczuć ale widać ty traktujesz go przedmiotowo a ona podmiotowo

Gość kafeterinkaaaa
Co to znaczy, że 'nie wytrzymasz' :O? Że ją rzucisz czy będziesz próbował zmusić :O ?

Gość Afterr
Nie rzuce ale pozowle sobie na niekontrolowany odruch i może być po moim związku..

Gość Afterr
W ogole ostatnio poradzilem sie kolegow z podworka. To moi przyjaciele wiec chyba nie zycza mi zle, ale nie wiem czy sie na to zdecyduje... Mianowicie jeden powiedzial: Wypierdol jej w ryj, jak bedzie nieprzytomna to wyruchaj. Rano kup kwiatki i bedzie spoczko. W sumie to tez sie do tego przychylam, wiecej plusow niz minusow. Wszystkie filmy z redtuba juz znam, ilez mozna czekac. Jak kocha to wybaczy! Dzieki wszystkim za pomoc.

Gość kafeeeeee
Co to znaczy 'niekontrolowany odruch'? :o